Javascript is disabled, features may not work

Laatste 3 kozijnen in Friesland

Achter (zuid) Dakkapel van 1,53 m bij 5m waarbinnen 2 raamkozijnen; 1x 1,22mx 0,7m en 1x 1,22mx 1,4

Singelstraat, Harlingen

Voordeur met raam Groot raam voor 2 slaapkamerramen

Bloemkamp, Drachten

Het is een tussen woning. Ik denk ongeveer 16 kozijnen. En 3 deuren.

De Wetterwille, Drachten

Kozijnen bestellen in Friesland?

Woon jij in de regio Friesland en ben je op zoek naar nieuwe kozijnen voor jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Door via ons een kozijn offerte aan te vragen kom je gemakkelijk in contact met onze aangesloten experts die werkzaam zijn in Friesland. De ontvangen offertes vergelijk je op basis van prijs, kwaliteit en service en jij kiest uiteindelijk het beste bedrijf. Zo bespaar je op de kosten van nieuwe ramen en deuren.

Mogelijkheden ramen en deuren

Ramen en deuren zijn er in verschillende varianten. Zo krijgt een klassieke woning meer charme door het gebruik van houten kozijnen. Een nieuwbouwwoning kan daarentegen meer uitblinken door het gebruik van moderne materialen zoals aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Ook kunststof kozijnen zijn er tegenwoordig in houtlook. Hierdoor combineer je het beste van hout en kunststof.

Wat kosten kozijnen?

De prijs voor nieuwe kozijnen kan variëren door het soort materiaal, beglazing en soort raam of type deur. Wanneer je kiest voor nieuwe raamkozijnen of deurkozijnen, dan wordt altijd de beglazing vervangen. Wij adviseren je om te gaan voor dubbel glas. Dit zorgt voor extra isolatie van jouw huis, waardoor je weer bespaart op de energiekosten.

Kozijnen laten plaatsen?
Kozijn offerte aanvragen

Kozijn-offerte aanvragen in Friesland

Niet alleen de prijs is belangrijk bij het plaatsen van kozijnen of kozijnen vervangen. Ook de kwaliteit van de kozijnen en de vakman spelen een grote rol. Vraag via Slimster een offerte voor kozijnen aan en je ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van onze aangesloten specialisten. Door deze slim te vergelijken vind je de beste aanbieder en kies je zelf welke specialist de kozijnen mag gaan plaatsen.

Vergelijk tot 5 kozijn specialisten in Friesland

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal

Plaatsen in Friesland