Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Kozijnen Friesland

Vergelijk 887 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Friesland

We gaan een recreatiewoning bouwen waar 5 ramen in moeten van 90 cm breed en 120 cm hoog en 1 keer o

Langwarderdyk, Sint Nicolaasga

We hebben een garagedeur die we graag zouden willen vervangen door (hoge) ramen. Afmetingen van de g

De Gronzen, Leeuwarden

Het uitzetraam van ons tuinhuisje is verrot en moet vervangen worden. Kozijn, inclusief glas.

W a Nijenhuisweg, Katlijk

Kozijnen offerte

Kozijnen bestellen in Friesland?

Woon jij in de regio Friesland en ben je op zoek naar nieuwe kozijnen voor jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Door via ons een kozijn offerte aan te vragen kom je gemakkelijk in contact met onze aangesloten experts die werkzaam zijn in Friesland. De ontvangen offertes vergelijk je op basis van prijs, kwaliteit en service en jij kiest uiteindelijk het beste bedrijf. Zo bespaar je op de kosten van nieuwe ramen en deuren.

Mogelijkheden ramen en deuren

Ramen en deuren zijn er in verschillende varianten. Zo krijgt een klassieke woning meer charme door het gebruik van houten kozijnen. Een nieuwbouwwoning kan daarentegen meer uitblinken door het gebruik van moderne materialen zoals aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Ook kunststof kozijnen zijn er tegenwoordig in houtlook. Hierdoor combineer je het beste van hout en kunststof.

Wat kosten kozijnen?

De prijs voor nieuwe kozijnen kan variëren door het soort materiaal, beglazing en soort raam of type deur. Wanneer je kiest voor nieuwe raamkozijnen of deurkozijnen, dan wordt altijd de beglazing vervangen. Wij adviseren je om te gaan voor dubbel glas. Dit zorgt voor extra isolatie van jouw huis, waardoor je weer bespaart op de energiekosten.

Kozijnen laten plaatsen?

Kozijn-offerte aanvragen in Friesland

Niet alleen de prijs is belangrijk bij het plaatsen van kozijnen of kozijnen vervangen. Ook de kwaliteit van de kozijnen en de vakman spelen een grote rol. Vraag via Slimster een offerte voor kozijnen aan en je ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van onze aangesloten specialisten. Door deze slim te vergelijken vind je de beste aanbieder en kies je zelf welke specialist de kozijnen mag gaan plaatsen.

Vergelijk tot 5 kozijn specialisten in Friesland

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal