• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 156.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Lelystad

Vergelijk 461 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Lelystad

2 dakkapellen met een breedte van 450cm. Kunstof uitgevoerd. Dakhelling betreft 55 graden. Minimaal

Wold 20, Lelystad

2 x draai en kiep raam 2 x inzethorden 2 x ventilatie rooster 1 x dicht stuk Zijwanden en front ku

Schoener 16, Lelystad

Graag onderhoudsvrij, draai-kiepramen en zonwering aan de buitenkant.

Neckarstraat, Lelystad

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in Lelystad

Voor een dakkapel in Lelystad vraag je bij Slimster vrijblijvend tot wel vijf offertes aan. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn actief in de regio Lelystad. Deze aannemers helpen jou gedurende het hele bouwtraject: van de vergunningaanvraag tot het plaatsen van de dakkapel. Zij werken enkel met de hoogste kwaliteit dakkapel materialen en kunnen elke soort dakkapel realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

De verschillende dakkapel materialen

Kijk goed naar de verschillende materialen om tot de beste keus te komen. Ieder materiaal heeft namelijk haar eigen voordelen, nadelen en kosten. Zo is een houten dakkapel goedkoop, maar heeft deze wel meer onderhoud nodig. Een kunststof dakkapel is nagenoeg onderhoudsvrij en een polyester dakkapel wordt prefab geplaatst. Een zinken dakkapel is duurder, maar biedt wel een unieke uitstraling.

Vergunning nodig?

Voordat je de dakkapel laat plaatsen door de door gekozen dakkapelaanbieder, moet je in het bezit zijn van een bouwvergunning. De leges hiervoor verschillen per gemeente. Hoe je deze vergunning aanvraagt in Lelystad en wat de kosten zijn, kun je zelf uitzoeken via hun website of bij de informatiebalie van het gemeentehuis. Je kunt ook kiezen voor een gratis adviesgesprek met een specialist. Deze aannemer kan jou het helemaal uit handen nemen of je een aantal tips geven voor als je het zelf wilt regelen.

Laagste prijs dakkapellen Lelystad

Wil je jouw woning in Lelystad van een dakkapel voorzien? Kies voor een dakkapel-specialist en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij Slimster. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn actief in de regio Lelystad. Als je het offerteformulier hebt ingevuld, word je op basis van jouw gegevens gekoppeld aan maximaal vijf specialisten die bij je passen. Vergelijk hun offertes en kies zelf de beste aannemer. Zo kun je makkelijk besparen op de totale kosten inclusief montage!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Lelystad

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal