• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Monnickendam

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Monnickendam

Dakkapel op aanbouw van hoekhuis. Starten op 1.30 m en eindigend op 3 m. Zadeldak met pannen en 2 te...

Irenestraat, Monnickendam

Nogverhoging met Standaard raam indeling. Plaatsen vaste zolder trap ipv vlizo trap. Afwerking zolder...

Beatrixlaan, Monnickendam

Kunststof dakkapel, dak hoek ongeveer 34 graden, 5 ramen waarvan drie kiep/kantel, binnenkant dakkapel...

Irenestraat, Monnickendam

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Monnickendam

Monnickendam is een mooi plaatsje gelegen aan het water, nabij Amsterdam en Purmerend. Omdat Monnickendam in de buurt van deze steden ligt, is de keuze aan aannemers erg groot. Het kan lastig zijn om met zo’n groot aanbod aan aannemers een juiste keuze te maken. Ook Dakkapellen.com is actief in de regio Monnickendam. Omdat wij een selectie van goede aannemers in ons netwerk hebben, kunt u via ons bij verschillende aannemers offertes opvragen. Eerder hebben onze aannemers dakkapellen geplaatst in uw regio. Zo plaatsen wij dakkapellen met een puntdak en hebben we meerdere dakkapellen van 4 meter lang geplaatst.

Aannemer dakkapellen Monnickendam

Wanneer u een dakkapel wilt plaatsen, is het altijd aan te raden om al vanaf het begin een aannemer in te schakelen. Een aannemer kan u namelijk niet alleen helpen met de uiteindelijk bouw van uw dakkapel. Ten eerste kan een aannemer door zijn ervaring zeer goed adviseren waar een dakkapel het best geplaatst kan worden. Daarnaast kan hij u ook alles uitleggen over de verschillende materialen en mogelijkheden. Wat ook veel werk scheelt is dat een aannemer voor u de vergunningaanvraag op zich neemt. De aannemer is bekend met uw gemeente en weet precies wat er nodig is om een goede vergunningaanvraag te doen. Tot slot hebben de aannemers bij Dakkapellen.com alle benodigde vergunning en machines om de dakkapel uiteindelijk te plaatsen. Wij stellen hoge kwaliteitseisen en u kunt er dus van op aan dat al onze aannemers kwaliteit bieden.

Dakkapel zonder vergunning Monnickendam

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Dakkapel offerte Monnickendam

Via Dakkapellen.com kunt u binnen enkele minuten tot wel 5 kwalitatieve offertes opvragen voor een aannemer in Monnickendam. Op deze manier heeft u binnen enkele werkdagen een duidelijk beeld van wat de prijs is voor uw wensen aan een dakkapel. Onze aannemers komen ook graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek! Wilt u contact met een aannemer in de buurt? Vraag dan direct offertes op via het contactformulier!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Monnickendam

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal