• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Ermelo

Vergelijk 356 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Ermelo

We onderzoeken of we een kantelraam of een dakkapel gaan plaatsen op ons huis dat we op 10 augustus kopen.

Meerkoetstraat, Ermelo

Dakkapel aan de voorkant van het huis. Verwachte breedte 3 รก 3,5 meter (ligt aan verder verbouwing op...

Zwaluwstraat, Ermelo

Kunstof kozijn met draaikiep ramen buten kant, onderhoudsvrij inclusief horren Uitvoermoment: Weet...

Hoge Kamp, Ermelo

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Ermelo

Ermelo is een dorp gelegen nabij Harderwijk. Het dorp kenmerkt zich door de vele campings die er aanwezig zijn. Jaarlijks trekt Ermelo vele toeristen om haar mooie ligging, vlakbij het water en grote natuurgebieden. In Ermelo zijn veel locale aannemers actief, die voor u een dakkapel kunnen plaatsen. Via Dakkapellen.com komt u in contact met deze aannemers. Dakkapellen.com heeft een landelijk netwerk van aannemers die gespecialiseerd zijn op het gebied van de plaatsing van dakkapellen. Eerder plaatsten onze aannemers al een polyester dakkapel. Deze werkten wij af met boeidelen.

Ermelo dakkapel aannemer

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen in Ermelo, dan is het altijd een goede tip om zo vroeg mogelijk in het proces al een aannemer in te schakelen. Een aannemer kan u namelijk bijstaan bij de volgende punten:

 1. Vergunningaanvraag: Omdat een aannemer al meerdere keren dakkapellen heeft geplaatst, kan hij u ook helpen met het regelen van een vergunning. De aannemers van Dakkapellen.com weten precies wat u nodig heeft voor een vergunningaanvraag in Ermelo.
 2. Advies: Het kan natuurlijk goed zijn dat u al een duidelijk beeld heeft van hoe uw dakkapel eruit moet gaan zien en waar deze geplaatst moet worden. Omdat onze aannemers veel ervaring hebben, kunnen ze goed inschatten of uw plan de beste optie is. Daarnaast kunnen onze aannemers u alles vertellen over de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor uw dakkapel.
 3. Materialen en vergunning: Bij het plaatsen van een dakkapel komt veel machinerie kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het uiteindelijk plaatsen met een hijskraan? Het besturen van zo’n apparaat is duur om zelf te doen en u dient de juiste vergunningen te hebben om een kraan te mogen besturen.

Vergunning dakkapel Ermelo

In heel Nederland kunt u ongeveer uitgaan van de richtlijnen uit de WABO voor het aanvragen van uw vergunning. Mocht de dakkapel niet aan deze eisen voldoen dan moet deze nog apart door de welstandscommissie beoordeeld worden. Enkele van de richtlijnen:

 • De eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als trendsetter en die grote moet aangehouden worden.
 • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw bij uw woning.
 • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dakvlak.
 • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
 • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is 0,5 meter.
 • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel.
 • Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden.

Wilt u exact weten wat de richtlijnen zijn? U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl/vergunningscheck. Daarna kan Dakkapellen.com de aanvraag volledig zonder extra kosten voor u verzorgen.

Ermelo Dakkapel offertes

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen en in Ermelo woont, dan kunt u direct contact opnemen met een gespecialiseerde aannemer via Dakkapellen.com. Vul direct het formulier in en ontvang offertes voor uw dakkapel.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Ermelo
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal