• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Ede

Vergelijk 357 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Ede

Ik wil dakenkapel graad met vier ramen erin ik weet niet precies de meters dacht 4 meters

Nobelstraat, Ede

Liefst me glas ook in het dak mag ook zonder even interessen in de prijs draaikiepramen 2x en 1 normaal...

Wijenburg, Ede

We twijfelen nog of we aan de voorzijde of aan de achterzijde van de woning een dakkapel willen. Afhankelijk...

Churchilldreef, Ede

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Ede

Ede is een snel groeiende stad waar ook veel dakkapellen geplaatst worden. Veel mensen kiezen om in hun huidige woning te blijven wonen en deze uit te breiden met een dakkapel. Hierdoor wordt vaak een volledig extra leefbare kamer gemaakt doordat er veel licht en ruimte ontstaat door de dakkapel. Ideaal als er meer ruimte nodig heeft.

Onze specialisten plaatsen al jaren dakkapellen in Ede van de hoogste kwaliteit. Heeft u vragen over wat voor u het beste is? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij adviseren u over het soort dakkapel en het materiaal wat u kunt kiezen. U kunt zelf alle voordelen en nadelen afwegen en een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe dakkapel.

Voorwaarden dakkapel vergunning

Voor het plaatsen van een dakkapel moet u rekening houden met het aanvragen van een vergunning. Gaat u aan de achterzijde of zijkant bouwen en kijken deze zijden niet uit op een weg, dan hoeft u geen vergunning aan te vragen. Echter voor een dakkapel aan de voorzijde is een vergunning bijna altijd verplicht. De voorwaarden van een vergunning verschillen per plaatsen. Onderstaande vindt u hiervoor de richtlijnen in Ede. Mocht de dakkapel niet aan deze eisen voldoen dan moet deze nog apart door de welstandscommissie beoordeeld worden.

 • Een dakkapel moet aansluiten bij eerder geplaatste dakkapellen. Deze zijn altijd trendsetter qua formaat en moeten gevolgd worden.
 • De dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dak.
 • De maximale hoogte is vastgesteld op 1,75 meter.
 • De gebruikte materialen moeten aansluiten bij het huis.
 • Een dakkapel achterop de woning mag zonder vergunning gebouwd worden.

Indien uw woning monumentaal is, dan treden er nog landelijke richtlijnen in werking. Wilt u dit zeker weten? U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl. Daarna kunt u via deze website ook de vergunning online aanvragen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Vergunningskosten Ede

Ede is een middelgrote stad waar de leges kosten nog niet al te hoog zijn. In veel grote steden zijn deze kosten fors duurder dan in de kleinere plaatjes. De kosten voor een vergunning bedragen in Ede € 165,-. Indien uw totale bouwsom hoger uitvalt dan € 4.000,- komt er nog € 13,85 bij per € 500,-. Hiermee ligt Ede qua kosten onder het landelijk gemiddelde. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op of vraag tot wel vijf GRATIS offertes aan.

Ontvang vijf gratis offertes

Wij werken met hout, kunststof, zink, polyester en alles kan prefab ontwikkeld worden, waardoor u kiest voor een dakkapel die zowel op isolatiewaarde als waterdichtheid uitstekend scoort. U heeft optimaal plezier van uw dakkapel, waarmee u er ook voor zorgt dat er meer licht in uw woning zal vallen en u de waarde vergroot. Ideaal voor een latere verkoop van uw woning.

Onze werkwijze
Via Dakkapellen.com wordt uw dakkapel snel geplaatst naar uw wensen. Uw wensen als klant staan volledig centraal.

 1. U vraagt vrijblijvend vijf GRATIS offertes aan.
 2. Een specialist komt langs en geeft u advies.
 3. Samen worden uw wensen besproken.
 4. Uw dakkapel wordt in één dag geplaatst!
Vergelijk dakkapellen specialisten regio Ede
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal