• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Dakkapellen Ede

  Vergelijk 497 specialisten

  Laatste 3 dakkapellen in Ede

  Graag ontvang ik een offerte met daarbij afwerking aan de binnenzijde en zonwering. Beide graag als

  Hoenwaard, Ede

  Ik wil graag de buitense 2 ramen kantel kiepramen en de middelste dicht

  Drouwenerzand, Ede

  Ik wil graag nieuwe dakkapel er zit al een bestaande op die er af moet deze is wel wat smaller. En g

  Maria van Osstraat, Ede

  Dakkapel offerte

  Dakkapel laten plaatsen in Ede

  Ede is een snel groeiende stad waar ook veel dakkapellen geplaatst worden. Veel mensen kiezen om in hun huidige woning te blijven wonen en deze uit te breiden met een dakkapel. Hierdoor wordt vaak een volledig extra leefbare kamer gemaakt doordat er veel licht en ruimte ontstaat door de dakkapel. Ideaal als er meer ruimte nodig is.

  Onze specialisten plaatsen al jaren dakkapellen in Ede van de hoogste kwaliteit. Heb jij vragen over wat voor jou het beste is? Neem geheel vrijblijvend contact op en zij adviseren jou over het soort dakkapel en het materiaal wat je kunt kiezen. Je kunt zelf alle voordelen en nadelen afwegen en een weloverwogen keuze maken voor jouw nieuwe dakkapel.

  Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Ede?

  Voorwaarden dakkapel vergunning

  Voor het plaatsen van een dakkapel moet je rekening houden met het aanvragen van een vergunning. Ga je aan de achterzijde of zijkant bouwen en kijken deze zijden niet uit op een weg, dan hoef je geen vergunning aan te vragen. Dan kun je een vergunningsvrije dakkapel plaatsen. Echter voor een dakkapel aan de voorzijde is een vergunning bijna altijd verplicht. Bekijk hier de voorwaarden voor een dakkapel vergunning in jouw regio.

  • Een dakkapel moet aansluiten bij eerder geplaatste dakkapellen. Deze zijn altijd trendsetter qua formaat en moeten gevolgd worden.
  • De dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dak.
  • De maximale hoogte is vastgesteld op 1,75 meter.
  • De gebruikte materialen moeten aansluiten bij het huis.
  • Een dakkapel achterop de woning mag zonder vergunning gebouwd worden.

  Indien jouw woning monumentaal is, dan treden er nog landelijke richtlijnen in werking. Wil je dit zeker weten? Je kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of je een vergunning nodig hebt: www.omgevingsloket.nl. De aannemers uit het Slimster-netwerk kunnen de vergunningsaanvraag voor je regelen.

  Vergunning nodig? Bekijk de prijzen voor jouw gemeente

  Goedkope dakkapellen Ede

  Woon jij in de regio Ede en zoek je een ervaren expert voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster op de goede website. Vraag hier gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw nieuwe dakkapel realiseren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten inclusief montage!

  Vergelijk 497 dakkapellen specialisten regio Ede

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal