• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Ede

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Ede

  Betonlook/donker grijs, stootborden wit, trapverlichting om en om. Betreft een nieuwbouw woning.

  Enkalaan, Ede

  - graag zou ik de kleuren willen weten welke jullie hebben - graag eind juni/begin juli er in leggen

  Poggenbeekstraat, Ede

  Het gaat om een gesloten trap naar de bovenverdieping en een open trap naar de zolderverdieping

  Boedelhof, Ede

  Traprenovatie offerte

  Trap bekleden in Ede

  Ede is een middelgrote stad waar zowel veel nieuwbouw woningen als oude woningen staan. Een trap renoveren wordt dus regelmatig gedaan door woningeigenaren, waarvoor je natuurlijk altijd de beste prijs zoekt. Slimster helpt je hier graag bij! De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten zijn bekwaam en ervaren in het renoveren of bekleden van alle soorten trappen, met alle beschikbare traprenovatie materialen. Wil jij kosten vergelijken? Vraag nu gratis offertes aan en kies de trap-specialist die voldoet aan jouw eisen!

  Door de gratis traprenovatie offertes via Slimster te vergelijken kun je honderden euro's besparen!

  Voordelen van een lokale trap-specialist

  • Besparen op de voorrijkosten
  • Stimuleer de lokale economie
  • Plan snel een adviesgesprek in

  Alle soorten en maten trappen

  Is jouw oude trap toe aan een opknapbeurt en wil je hem opnieuw laten bekleden? De traprenovatie bedrijven in ons netwerk kunnen alle soorten trappen renoveren en leveren ieder materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een open trap of een wenteltrap, en aan eiken trapbekleding of PVC trapbekleding. De prijzen van de renovaties zijn afhankelijk van de vorm van de trap, de opties die je kiest en het materiaal. Onze experts zullen een volledig transparante offerte voor je maken.

  Trap renoveren met tapijt

  Het laten renoveren van jouw trappen kan op een aantal wijzen geschieden. Eén van de meest gekozen renovatie opties is het laten bekleden van de trappen met tapijt. Dit materiaal kent een aantal voordelen in vergelijking tot de andere opties die onze specialisten aanbieden. Zo is tapijt trapbekleding een stukje goedkoper én verkrijgbaar in zeer veel kleuren en ontwerpen. Voor de afwerking van de trap kun je kiezen voor o.a. trapverlichting en een mooie balustrade.

  Zoek jij de beste traprenovatie deal?

  Voordelig traprenovatie in Ede

  Ben je op zoek naar een ervaren traprenovatie specialist in Ede? Je kunt simpel en snel verschillende traprenovatie specialisten uit deze omgeving vergelijken. Vraag gratis offertes aan en vergelijk tot wel 4 specialisten met elkaar, op basis van kwaliteit én prijs. Je kiest vervolgens zelf wie de beste deal heeft en jouw traprenovatie gaat uitvoeren. Zo kun je tot maar liefst 45% besparen op de kosten van jouw traprenovatie.

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Ede

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal