• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Putten

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Putten

  Infrezen van antislip strippen. Gesloten trap met muurtje als leuning/balustrade. 16 treden.

  Prins Hendrikweg, Putten

  1 x dichte trap 1x open trap Bekleding kleur in Antraciet beton, R10, propoleum PVC. Dichte trap met

  Beemdgras, Nijkerkerveen

  Wil graag een trap bekleed hebben met materiaal wat Cando heeft of vergelijkbaar

  Hazeleger, Zeewolde

  Traprenovatie offerte

  Oude trap renoveren in Putten

  Putten ligt in een bosrijk gebied waar veel landelijke huizen zijn gebouwd. Voor deze huizen, maar uiteraard ook voor moderne woningen, kunnen wij een volledig passende trap verzorgen. Jouw oude trap wordt binnen één dag omgetoverd tot een prachtige nieuwe trap zonder dat er hak- en sloopwerk noodzakelijk is. Je hebt dus weinig overlast en profiteert snel van een mooie en veilige trap. Via Slimster vergelijk je eenvoudig traprenovatie specialisten uit de omgeving Putten door onze gratis offertes aan te vragen!

  Voordelen lokale traprenovatie specialist

  • Je bespaart flink op de kosten
  • Je stimuleert de lokale economie
  • Je plant sneller afspraken in
  traprenovatie putten

  Materialen, kleuren en opties

  Is jouw trap aan een opknapbeurt toe? De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten zijn ervaren in het renoveren van alle soorten trappen. In een vrijblijvend adviesgesprek informeert de vakman je over alle materialen, kleuren en extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eiken traprenovatie, laminaat traprenovatie of linoleum traprenovatie. Ieder materiaal heeft zo haar eigen kenmerken en voordelen!

  Traprenovatie materialen

  Trap laten bekleden

  Is jouw trap versleten, maar is de basis nog wel sterk en veilig? Dan is een complete traprenovatie niet direct nodig. Het laten bekleden van jouw trappen met tapijt kent een hoop voordelen. Zo bespaar je geld bij de aanschaf en zal jouw gerenoveerde trap nog beter aansluiten op de rest van het interieur. Trapbekleding met tapijt hoeft niet veel geld te kosten door de aangesloten specialisten van Slimster in te schakelen.

  Trapbekleding voorbeelden
  Besparen op jouw traprenovatie in Putten?

  Bespaar tot 45% op traprenovatie in Putten

  De scherpste prijzen voor jouw traprenovatie in Putten krijg je via ons. Vraag direct gratis traprenovatie offertes aan door het offerteformulier in te vullen. Laat je adviseren door ervaren vakmannen over alle materialen, mogelijkheden en extra traprenovatie opties. Vergelijk de offertes op prijs en kwaliteit om de beste deal te vinden. Hierdoor kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van nieuwe trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Putten

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal