• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Almere

Vergelijk 183 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Almere

2 trappen van 15 tredes. 1 open trap en 1 dichte trap. In lichtgrijs betonlook.

Nobelstraat, Almere

Wat kost 13 treden houten trap.. Al 35 jaar oude trap.. Nu bekleed met tapijt.

Nijmegenweg, Almere

Wij willen graag ons trappen wat gaan opknappen, willen graag weten wat het ons gaat kosten

Gr├╝newaldstraat, Almere

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Almere

Ben jij op zoek naar een expert die jouw trap kan renoveren in Almere, omdat deze is beschadigd of slijtageplekken vertoont? Via Slimster kun je eenvoudig traprenovatie specialisten uit jouw eigen regio vergelijken. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige materialen en bieden diverse afwerkingsopties. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de prijzen? Vraag direct gratis trapbekleding offertes aan en vind de beste deal voor jouw opdracht!

Traprenovaties van hoge kwaliteit

Ook in Almere werken wij samen met alleen echte professionals. De experts zijn door ons geselecteerd op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zij renoveren trappen in alle soorten en maten zodat ook voor jouw woning in Almere de trappen volledig naar wens gerenoveerd kunnen worden. Of je nu een wenteltrap wilt renoveren, een open trap dicht wilt maken of een steektrap opnieuw wilt bekleden. Onze traprenovatie specialisten kunnen het!

Trap bekleden met tapijt

Het laten bekleden van jouw trappen met tapijt kent een aantal voordelen. Zo is het materiaal in veel verschillende dessins te verkrijgen. Ook is tapijt in vergelijking tot andere renovatie materialen een stuk goedkoper. Een ander fijn voordeel van tapijt trapbekleding is de textuur van het materiaal. Vloerbedekking op de treden is lekker zacht en warm, heerlijk wanneer je met blote voeten op de trap loopt. Nooit meer koude voeten!

Besparen op jouw traprenovatie in Almere?

Traprenovatie Almere door ervaren specialist

Woon jij in de regio Almere en wil je jouw trappen renoveren? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Door ons offertesysteem te gebruiken kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Almere

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal