Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Nunspeet

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Nunspeet

Het lukt niet om foto toe te voegen.We hebben een wenteltrap waar volgens mij de treden afgeschroefd

Klokbekerweg, Elburg

Het betreft twee trappen 13+ 14 treden. Beide trappen hebben 1 draai Antislipstrip infrezen. Hart ho

Meidoornlaan, Ermelo

Betreft 2 trappen. 1 dichte trap met 12 treden en 1 draai. 1 Open trap met 12 treden en 2 draaien. O

De Konick, Dronten

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Nunspeet

Op de Veluwe zijn meerdere specialisten door wie je jouw trap kunt laten renoveren. Ook in het prachtige Nunspeet en regio zijn er specialisten voor een traprenovatie. De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen jouw oude en versleten trap renoveren. Dit doen zij compleet naar jouw wensen. In overleg met de vakman wordt het beste trapbekleding materiaal en eventuele extra opties gekozen. Ben jij op zoek naar een betrouwbare specialist? Vraag een gratis traprenovatie offerte aan via Slimster en vergelijk de prijzen van lokale specialisten!

Traprenovatie materialen

Hout uit de eigen regio is ecologisch gezien de meest duurzame keuze. Op de Veluwe zijn er meerdere bedrijven die hout leveren uit de bossen van de Veluwe. Jouw trap kan dus gerenoveerd worden met houten trapbekleding. Vraag tijdens het adviesgesprek over de mogelijkheden en eventuele extra kosten voor hout uit de regio Nunspeet.

Hout is niet het enige materiaal waarmee een trap gerenoveerd kan worden. Ook bijvoorbeeld laminaat en PVC zijn geschikte materialen. Deze twee materialen kunnen hout op een realistische manier imiteren zodat het net lijkt of je een houten trap hebt.

De beste prijs voor jouw traprenovatie vinden?

Jouw trap laten bekleden in Nunspeet

Een trap renoveren met tapijt bekleding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Je trap bekleden met materialen als tapijt of vloerbedekking heeft meerdere voordelen:

  • Extra grip
  • Isolatie
  • Minder geluid
  • Uitstraling

Voordelige traprenovatie Nunspeet

Woon jij in de omgeving van Nunspeet en wil je een oude trap laten renoveren? Dan zit je bij Slimster goed! De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we jou de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs. Benieuwd naar de totale kosten voor het bekleden van jouw trappen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven op prijzen én kwaliteit. Kies de beste deal en bespaar tot wel 45 procent op jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Nunspeet

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal