• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 137.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Nunspeet

Vergelijk 177 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Nunspeet

Het is een open trap in de woonkamer. Ligt nu vloerbedekking op. In de toekomst graag iets wat zo li

Zijpenbergerhout, Harderwijk

Dichte trap, 14 treden 13 stootborden, zijkant niet bekleden, er ligt nu vloerbedekking op.

Israƫlserf, Nunspeet

13 treden, dichte trap. Twee bochten van ongeveer 45 graden.

Vale Ouwelaan, 't Harde

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Nunspeet

Op de Veluwe zijn meerdere specialisten door wie je jouw trap kunt laten renoveren. Ook in het prachtige Nunspeet en regio zijn er specialisten voor een traprenovatie. De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen jouw oude en versleten trap renoveren. Dit doen zij compleet naar jouw wensen. In overleg met de vakman wordt het beste trapbekleding materiaal en eventuele extra opties gekozen. Ben jij op zoek naar een betrouwbare specialist? Vraag een gratis traprenovatie offerte aan via Slimster en vergelijk de prijzen van lokale specialisten!

Traprenovatie materialen

Hout uit de eigen regio is ecologisch gezien de meest duurzame keuze. Op de Veluwe zijn er meerdere bedrijven die hout leveren uit de bossen van de Veluwe. Jouw trap kan dus gerenoveerd worden met houten trapbekleding. Vraag tijdens het adviesgesprek over de mogelijkheden en eventuele extra kosten voor hout uit de regio Nunspeet.

Hout is niet het enige materiaal waarmee een trap gerenoveerd kan worden. Ook bijvoorbeeld laminaat en PVC zijn geschikte materialen. Deze twee materialen kunnen hout op een realistische manier imiteren zodat het net lijkt of je een houten trap hebt.

De beste prijs voor jouw traprenovatie vinden?

Jouw trap laten bekleden in Nunspeet

Een trap renoveren met tapijt bekleding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Je trap bekleden met materialen als tapijt of vloerbedekking heeft meerdere voordelen:

  • Extra grip
  • Isolatie
  • Minder geluid
  • Uitstraling

Voordelige traprenovatie Nunspeet

Woon jij in de omgeving van Nunspeet en wil je een oude trap laten renoveren? Dan zit je bij Slimster goed! De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we jou de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs. Benieuwd naar de totale kosten voor het bekleden van jouw trappen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven op prijzen én kwaliteit. Kies de beste deal en bespaar tot wel 45 procent op jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Nunspeet

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal