• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Nunspeet

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Nunspeet

  Goedemorgen,graag ontvangen wij een offerte voor 2 trappen bekleden/verven,in betonblok met verlicht

  Oranjelaan, Nunspeet

  Het gaat om een gesloten trap, in een nieuwbouwhuis. 15 treden. De trap is nu wit afgelakt.

  De Hoop, Zeewolde

  Trap met twee hoeken Open trap bekleden, 13 treden

  Ullerbergerhout, Harderwijk

  Traprenovatie offerte

  Trap bekleden in Nunspeet

  Op de Veluwe zijn meerdere specialisten door wie je jouw trap kunt laten renoveren. Ook in het prachtige Nunspeet en regio zijn er specialisten voor een traprenovatie. De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen jouw oude en versleten trap renoveren. Dit doen zij compleet naar jouw wensen. In overleg met de vakman wordt het beste trapbekleding materiaal en eventuele extra opties gekozen. Ben jij op zoek naar een betrouwbare specialist? Vraag een gratis traprenovatie offerte aan via Slimster en vergelijk de prijzen van lokale specialisten!

  Traprenovatie materialen

  Hout uit de eigen regio is ecologisch gezien de meest duurzame keuze. Op de Veluwe zijn er meerdere bedrijven die hout leveren uit de bossen van de Veluwe. Jouw trap kan dus gerenoveerd worden met houten trapbekleding. Vraag tijdens het adviesgesprek over de mogelijkheden en eventuele extra kosten voor hout uit de regio Nunspeet.

  Hout is niet het enige materiaal waarmee een trap gerenoveerd kan worden. Ook bijvoorbeeld laminaat en PVC zijn geschikte materialen. Deze twee materialen kunnen hout op een realistische manier imiteren zodat het net lijkt of je een houten trap hebt.

  De beste prijs voor jouw traprenovatie vinden?

  Jouw trap laten bekleden in Nunspeet

  Een trap renoveren met tapijt bekleding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Je trap bekleden met materialen als tapijt of vloerbedekking heeft meerdere voordelen:

  • Extra grip
  • Isolatie
  • Minder geluid
  • Uitstraling

  Voordelige traprenovatie Nunspeet

  Woon jij in de omgeving van Nunspeet en wil je een oude trap laten renoveren? Dan zit je bij Slimster goed! De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we jou de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs. Benieuwd naar de totale kosten voor het bekleden van jouw trappen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven op prijzen én kwaliteit. Kies de beste deal en bespaar tot wel 45 procent op jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Nunspeet

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal