• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Hellendoorn

Vergelijk 149 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Hellendoorn

open trap, kwart draai, 13 a 14 treden, nu gelakt hout. Willen naar een dubbele bekleding van pvc/ vinyl...

De Veldhoen, Almelo

Gesloten trap. 12 treden. 13 stootborden. Met verlichting. Zijkant mee bekleden. Met verlichting.

Bote van der Walstraat, Nijverdal

Dichte trap met 15 treden, met een bocht. Er ligt nu vloerbedekking op.

Jan Tooropstraat, Ommen

Traprenovatie offerte

Laat jouw trap bekleden in Hellendoorn

Woon jij in Hellendoorn of omgeving en zoek jij de beste vakman voor jouw traprenovatie? De specialisten uit het Slimster-netwerk kunnen jouw trap renoveren en bekleden, compleet naar jouw wensen. De bij ons aangesloten bedrijven zijn zorgvuldig gescreend en leveren enkel de hoogste kwaliteit. Voor ieder type trap weet de vakman de juiste oplossing te vinden. Niet alleen qua traprenovatie materiaal, maar ook door middel van extra opties zoals trapverlichting of trapwangen. Bekijk de trapbekleding voorbeelden om inspiratie op te doen voor jouw klus!

traprenovatie hellendoorn

Traprenovatie in 1 dag

Onze specialisten renoveren jouw trap in één dag. In slechts enkele uren kunnen zij jouw trap een geheel nieuwe uitstraling geven. Van eiken houten constructies met balustrade tot aan moderne trappen met laminaat of pvc met trapverlichting. Elk denkbaar design kan door onze specialisten voor jou gerealiseerd worden. Twijfels? Laat je adviseren door onze traprenovatie specialisten in een vrijblijvend adviesgesprek!

Jouw trap laten bekleden

Een vorm van traprenovatie is de trap opnieuw laten bekleden. Met nieuw tapijten trapbekleding of vloerbedekking kan je jouw trap er in een handomdraai als nieuw uit laten zien. Een trap opnieuw laten bekleden is de goedkoopste vorm van een traprenovatie, maar geeft direct een groot resultaat. Een trap bekleden wordt door onze specialisten in Hellendoorn in slechts enkele uren uitgevoerd.

Bespaar tot wel 45% op jouw traprenovatie

Trapbekleding Hellendoorn voor de scherpste aanbieding

Wil je jouw huidige trap renoveren? Of ga je voor een nieuwe frisse look door trapbekleding? Wat jouw klus ook is, de bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten bieden je de beste deal. Vergelijk gratis offertes van bedrijven uit de regio Hellendoorn om de beste deal te vinden. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je maar liefst 45% besparen op de totale kosten van nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hellendoorn
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal