Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Emmen

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Emmen

Het gaat om een dichte trap met 13 tredes. We verven de trap zwart en willen de tredes bekleden met

Bonte Specht, Emmen

Dichte trap met 13 treden op de trap zit nu linoleum uit 1965

De Hietbrink, Emmen

Elke traptrede rondom bekleden inclusief een antislip ribbel.

Balingerbrink, Emmen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Emmen

Woon jij in de regio Emmen en ben je op zoek naar een partij die de trap kan renoveren? De specialisten van Slimster gaan graag voor jou aan de slag. Zij hebben ervaring in het renoveren van de meest uiteenlopende trappen. Misschien heb je een moderne woning in de Delftlanden en moet jouw beklede trap dé blikvanger van de woonkamer worden. Of ben je de trotse eigenaar van een woonboerderij in of rondom Emmen en wil je jouw houten trap laten renoveren? Wat jouw situatie en wensen ook zijn, de traprenovatie specialisten van Slimster klaren de klus (meestal) binnen één dag!

traprenovatie emmen

Verschillende mogelijkheden traprenovatie

Als je besluit om de trap te laten renoveren, dan kun je kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een eiken trap volledig te laten vernieuwen, maar je kunt de traptreden ook laten bekleden met laminaat of bijvoorbeeld tapijt. Ook kun je besluiten om trapverlichting op en om rondom de trap aan te laten brengen.

Besparen op jouw traprenovatie in Emmen?

Er is veel te kiezen als het gaat om een traprenovatie. Zo kun je ook gaan voor diverse ontwerpen, kleuren en patronen. Wil jij graag vrijblijvend advies ontvangen? Laat je adviseren door een lokale trapbekleding specialist in Emmen en kom samen tot de beste oplossing!

Besparen op traprenovatie Emmen

Woon jij in Emmen en ben je op zoek naar een betrouwbare vakman voor jouw traprenovatie? De bij Slimster aangesloten bedrijven renoveren en bekleden jouw trappen compleet op maat. Benieuwd wat dit gaat kosten? vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes, welke je rustig thuis kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met het aantrekkelijkste aanbod en laat jouw trap renoveren. Via Slimster kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw project in regio Emmen.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Emmen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal