• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 178.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Trappen & traprenovatie Veendam

Vergelijk 206 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Veendam

Tevens een 2e trap met een kwart draai en 11 treden.

Mr. J.R. Moddermanstraat, Veendam

Gesloten trap, 13 tredes, trapleuning links. Aan de linkerkant van de trap bevindt zich een muur lan

Voormolenstraat, Veendam

We hebben een open trap met 14 treden, en we zouden graag een offerte willen met verlichting in de t

Munte, Veendam

Traprenovatie offerte

Trappen bekleden in Veendam

Er gaat niets boven Veendam, behalve een groot deel van Groningen. In heel Groningen en dus ook in Veendam hebben we specialisten voor jouw traprenovatie. Doordat je meerdere specialisten met elkaar vergelijkt kun je de goedkoopste specialist uit Veendam vinden. Bovendien krijg je ook een gratis adviesgesprek met de specialist die je kiest. Je kunt jezelf dan laten informeren over de traprenovatie mogelijkheden die bij jouw wensen passen.

Voordelen lokale traprenovatie specialist

  • Je bespaart flink op de voorrijkosten
  • Je stimuleert de regionale economie
  • Je kunt sneller afspraken plannen

Traprenovatie materialen

De bij ons aangesloten specialisten kunnen jouw trap renoveren met verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eiken trapbekleding, laminaat trapbekleding en blauwstaal trapbekleding. Uiteraard zijn er nog meer traprenovatie materialen te kiezen, afhankelijk van jouw wensen en de bouw van de huidige trappen. Ieder materiaal heeft haar eigen prijs, voordelen en nadelen. Laat je adviseren door onze vakmannen in Veendam.

Trap bekleden met tapijt?

Heb je een kleiner budget? Dan kun je gaan voor trap bekleden met tapijt. Tapijt is namelijk vaak goedkoper dan hout, beton of staal. Bovendien geeft tapijt of vloerbedekking op de trappen een huiselijke sfeer én warme voeten! Wanneer je voor traprenovatie met tapijt kiest heb je de keus uit veel verschillende kleuren, dessins en extra opties. Zo kun je voor trapmatten kiezen om de trap veiliger te maken en uitglijden te voorkomen.

Besparen op jouw traprenovatie in Veendam?

Voordelig trap renoveren Veendam

Om een specialist uit Veendam en de regio te vinden voor jouw traprenovatie hoef je alleen een vrijblijvende offerte aan te vragen. De trapbekleding specialisten uit het netwerk van Slimster zijn allemaal gecontroleerd op hun prijzen, kwaliteit en service. Je weet dus zeker dat je de beste deal kunt vinden door onze gratis offertes te vergelijken. Laat jouw trap renoveren in Veendam door een ervaren vakman en bespaar tot wel 45%!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Veendam

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal