Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Beilen

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Beilen

Dichte trap moet bekleed worden. 12 treden, 1 draai.

De Woert, Beilen

Gesloten trap met 14 treden en graag ook stootborden

Molenakkers, Beilen

Het betreft een trap met 13 á 14 treden en een lichte bocht erin. En hij is dicht. Het ingevulde adr

Molenakkers, Beilen

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Beilen

De trap is een plek in jouw huis die snel slijt. Mensen lopen eroverheen en stootten er gemakkelijk tegenaan. Een versleten trap is niet alleen lelijk voor het oog, het kan ook gevaarlijk zijn. Op de gladde traptreden glijd je sneller uit. Wil jij de veiligheid van je oude trappen verhogen én een nieuwe look creëren in huis? Een complete traprenovatie of nieuwe trapbekleding biedt uitkomst. De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten zijn actief in Beilen en omgeving om jouw trap te renoveren of opnieuw te bekleden. Vraag de gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

Waarom de trap renoveren?

Waarom zou je jouw trap renoveren? Allereerst: jouw huis ziet er na renovatie een stuk verzorgder uit. Wellicht belangrijker is dat een versleten trap ook gevaarlijk kan zijn. Met name ouderen en kinderen kunnen gemakkelijk vallen door gladde, afgesleten plekken of loszittende stukken bekleding. Kies je voor hoogwaardige traprenovatie materialen? Dan verhoogt dit ook de waarde van de woning.

Traprenovatie mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om jouw trap te laten opknappen. Zo kun je hem bijvoorbeeld bekleden, (opnieuw) trapwangen of trapleuningen aanbrengen, de traptreden vervangen, sfeervolle en veiligheidsverhogende led-lampjes bevestigen of zelfs een compleet nieuwe trap installeren. Twijfel jij over de beste aanpak? Laat je vrijblijvend adviseren door een ervaren traprenovatie specialist uit Beilen.

Bespaar tot 45% op jouw traprenovatie in Beilen

Voordelige traprenovatie in Beilen

Kom je uit de regio Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Hoogersmilde en Hooghalen en wil je de trappen laten renoveren? Schakel Slimster in om de beste lokale traprenovatie specialisten te vergelijken. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes die je thuis kunt vergelijken. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren en bekleden. Je kunt tot wel 45% besparen op de totale kosten voor nieuwe trapbekleding in Drenthe!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Beilen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal