• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Beilen

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Beilen

  Dichte trap moet bekleed worden. 12 treden, 1 draai.

  De Woert, Beilen

  Gesloten trap met 14 treden en graag ook stootborden

  Molenakkers, Beilen

  Het betreft een trap met 13 á 14 treden en een lichte bocht erin. En hij is dicht. Het ingevulde adr

  Molenakkers, Beilen

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding Beilen

  De trap is een plek in jouw huis die snel slijt. Mensen lopen eroverheen en stootten er gemakkelijk tegenaan. Een versleten trap is niet alleen lelijk voor het oog, het kan ook gevaarlijk zijn. Op de gladde traptreden glijd je sneller uit. Wil jij de veiligheid van je oude trappen verhogen én een nieuwe look creëren in huis? Een complete traprenovatie of nieuwe trapbekleding biedt uitkomst. De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten zijn actief in Beilen en omgeving om jouw trap te renoveren of opnieuw te bekleden. Vraag de gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

  Waarom de trap renoveren?

  Waarom zou je jouw trap renoveren? Allereerst: jouw huis ziet er na renovatie een stuk verzorgder uit. Wellicht belangrijker is dat een versleten trap ook gevaarlijk kan zijn. Met name ouderen en kinderen kunnen gemakkelijk vallen door gladde, afgesleten plekken of loszittende stukken bekleding. Kies je voor hoogwaardige traprenovatie materialen? Dan verhoogt dit ook de waarde van de woning.

  Traprenovatie mogelijkheden

  Er zijn veel mogelijkheden om jouw trap te laten opknappen. Zo kun je hem bijvoorbeeld bekleden, (opnieuw) trapwangen of trapleuningen aanbrengen, de traptreden vervangen, sfeervolle en veiligheidsverhogende led-lampjes bevestigen of zelfs een compleet nieuwe trap installeren. Twijfel jij over de beste aanpak? Laat je vrijblijvend adviseren door een ervaren traprenovatie specialist uit Beilen.

  Bespaar tot 45% op jouw traprenovatie in Beilen

  Voordelige traprenovatie in Beilen

  Kom je uit de regio Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Hoogersmilde en Hooghalen en wil je de trappen laten renoveren? Schakel Slimster in om de beste lokale traprenovatie specialisten te vergelijken. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes die je thuis kunt vergelijken. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren en bekleden. Je kunt tot wel 45% besparen op de totale kosten voor nieuwe trapbekleding in Drenthe!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Beilen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal