• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Drenthe

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Drenthe

  Het is een gesloten trap. graag de tree en de stootbord bekleden

  Kasteellaan, Leek

  Dichte trap moet bekleed worden. 12 treden, 1 draai.

  De Woert, Beilen

  Woning in 2018 opgeleverd. Wij hebben hem per september betrokken. Trap kraakt op meerdere treden. B

  Germondylaan, Nooitgedacht

  Traprenovatie offerte

  Oude trap herstellen in Drenthe

  In het bezit van een oude versleten trap? Dan is een traprenovatie een goede keus! Een trap bekleden met tapijt of vloerbedekking of een trap renoveren tegen een goedkope prijs: jouw vakman is actief in de provincie Drenthe. Traprenovatie kent vele voordelen. Naast een opgefriste look creëer je ook een verbeterde veiligheid. De bij Slimster aangesloten specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren. Van spiltrappen tot dichte trappen en van wenteltrappen tot steektrappen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trap laten bekleden of renoveren

  Trappen worden in de provincie Drenthe aangepakt volgens de laatste technieken. Specialisten geven jouw trap een ware metamorfose. Vaak wordt een traprenovatie volgens een methode gedaan die de oude treden met nieuwe vervangt. Snel en efficiënt, volledige verbouwing is niet nodig. Een trap bekleden met overzettreden geeft een luxe uitstraling.

  Besparen op jouw traprenovatie in Drenthe?

  Ook verdwijnen oude slijtageplekken en splinters als sneeuw voor de zon, wel zo veilig. De keuze in materiaal is oneindig, het vinden van een stijl die bij jou past is zo gevonden. Houd je bijvoorbeeld van hout zoals eiken en laminaat? Vergelijk nu snel de mogelijkheden door offertes voor traprenovatie in Drenthe aan te vragen.

  Welk materiaal kies jij voor de trapbekleding?

  Laagste prijs traprenovatie Drenthe

  Woon jij in de provincie Drenthe en zoek je een betrouwbare vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijs en kwaliteit. Selecteer het bedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten Drenthe

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal