Laatste 3 traprenovatie in Drenthe

Passend bij een donkere (zwart/antraciet) stenen boerevloer....denk zelf aan de kleur goth...

Akkerdistel, Klazienaveen

1 dichte trap met 12 treden en 1 open trap met 12 treden . 2 verdiepingen

Grote Stern, Emmen

Vinden de trap op de foto mooi maar weet niet welk materiaal daar is gebruikt.

Kerkuil, Emmen

Oude trap herstellen in Drenthe

In het bezit van een oude versleten trap? Dan is een traprenovatie een goede keus! Een trap bekleden met tapijt of vloerbedekking of een trap renoveren tegen een goedkope prijs: jouw vakman is actief in de provincie Drenthe. Traprenovatie kent vele voordelen. Naast een opgefriste look creëer je ook een verbeterde veiligheid. De bij Slimster aangesloten specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren. Van spiltrappen tot dichte trappen en van wenteltrappen tot steektrappen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap laten bekleden of renoveren

Trappen worden in de provincie Drenthe aangepakt volgens de laatste technieken. Specialisten geven jouw trap een ware metamorfose. Vaak wordt een traprenovatie volgens een methode gedaan die de oude treden met nieuwe vervangt. Snel en efficiënt, volledige verbouwing is niet nodig. Een trap bekleden met overzettreden geeft een luxe uitstraling.

Besparen op jouw traprenovatie in Drenthe?

Ook verdwijnen oude slijtageplekken en splinters als sneeuw voor de zon, wel zo veilig. De keuze in materiaal is oneindig, het vinden van een stijl die bij jou past is zo gevonden. Houd je bijvoorbeeld van hout zoals eiken en laminaat? Vergelijk nu snel de mogelijkheden door offertes voor traprenovatie in Drenthe aan te vragen.

Welk materiaal kies jij voor de trapbekleding?

Laagste prijs traprenovatie Drenthe

Woon jij in de provincie Drenthe en zoek je een betrouwbare vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijs en kwaliteit. Selecteer het bedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Drenthe

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal