Top 10 isolatiespecialisten in Drenthe

Beste isolatiebedrijf in Drenthe gezocht? Bekijk de top 10 best beoordeelde isolatiebedrijven die gevestigd of werkzaam zijn in Drenthe. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw klus door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met isolatiespecialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit.

Isolatiebedrijven in Drenthe voeren verschillende werkzaamheden uit. Denk aan het isoleren van muren, vloeren of daken:

 • Spouwmuurisolatie: je spouwmuur isoleren is een van de goedkoopste en meest effectieve isolatie mogelijkheid. Het wordt daarom vaak als eerste stap toegepast bij woningisolatie. De isolatie gebeurt van buitenaf, waardoor je weinig last hebt van de werkzaamheden.
 • Gevelisolatie: het isoleren van de muur of gevel wordt gekozen als spouwmuurisolatie geen optie is of niet voldoende is. Bij buitengevelisolatie wordt isolatie geplaatst tegen de buitenkant van de gevel, gevolgd door nieuwe gevelbekleding of -afwerking.
 • Dakisolatie: via een ongeïsoleerd dak verlies je veel warmte, want warmte stijgt op. Door een goede dakisolatie kan je veel energie besparen. De manier van dakisolatie is afhankelijk van het soort dak: heb je een plat dak of schuin dak?
 • Vloerisolatie via kruipruimte: kruipruimte isolatie is een populaire en snelle manier om je vloer te isoleren. Het zorgt voor energiebesparing, maar voorkomt ook tocht- en vochtproblemen in huis. Afhankelijk van de situatie wordt het plafond en/of bodem van de kruipruimte geïsoleerd.

In Drenthe hebben we 10 goede isolatiespecialisten gevonden. Vraag vrijblijvend offertes aan om in contact te komen met maximaal 5 isolatie adviseurs en specialisten die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze isolatiespecialisten onder andere op basis van de prijsvoorstellen, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste isolatiebedrijf voor jouw opdracht.

14 resultaten
1: Isolar B.V.
9,0
3 reviews
Isolatie Airconditioning Warmtepomp
Nieuw-Schoonebeek Actief sinds 2021
Isolar is de beste keus voor jouw isolatie behoeften, omdat wij een all-in-one oplossing bieden. Naast de traditionele isolatie, bieden wij ook zonnepanelen, airconditioning, en an
2: M&M S.D.V. Isolatie
Geen reviews
Isolatie
Assen Actief sinds 2022
Welkom bij M&M Isolatie, uw betrouwbare partner voor alle isolatieoplossingen. Ons team van ervaren professionals biedt een breed scala aan diensten, waaronder spouwmuurisolatie, d
3: Vastgoed Isolatie BV
Geen reviews
Isolatie
Zuidlaren Actief sinds 2020
Ons team! Een jong, dynamisch en gedreven team van professionals met jaren ervaring in de na-isolatie sector waarbij werk en hobby in elkaar overgaan. Onze drijfveer? Uw woning op
4: Ratering Isolaties B.V.
Geen reviews
Dakdekker Isolatie
Buinerveen
5: Van Broekhoven Duurzame Gevelbescherming
Geen reviews
Isolatie Gevelrenovatie
Steenbergen
6: Van Oosten Isolatie B.V.
Geen reviews
Isolatie
Exloo
7: Van den Berg Isolatie
Geen reviews
Isolatie
Borger
8: H Bakker Isolatie
Geen reviews
Isolatie
Bedum
9: Compas Brandwering & Isolatie
Geen reviews
Isolatie
Emmer-Compascuum
10: Total Concrete Protection B.V.
Geen reviews
Inbraakbeveiliging Aannemer Isolatie
Roden

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 15:52Lieren
 • 15:49Eindhoven
 • 15:46Maarssen
 • 15:41Heesch

Waar we voor staan

 • Ervaren isolatie bedrijven
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Juiste bedrijf voor jouw opdracht
 • Tot 5 vrijblijvende offertes
 • Inclusief hulp bij subsidie

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 904 reviews