• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Kozijnen Drenthe

  Vergelijk 872 specialisten

  Laatste 3 kozijnen in Drenthe

  Gaat om twee slaapkamer kozijnen met ramen van dubbelglas en moeten open gezet kunnen worden

  Noordzijde, Odoornerveen

  keukenkozijn naar balkon, links deur, 2 ramen onderkant dicht. 350 bij 225

  Varenkamp, Emmen

  Beneden: 2x deur, 3x raam 97,5x1,70 (+ 1 zelfde afmeting kiepraam). Gevel: +- 6x2 m latten. Bove

  Lucas van Leydenstraat, Meppel

  Kozijnen offerte

  Nieuwe kozijnen in Drenthe

  Woon jij in Drenthe en wil je kozijnen vervangen? Via Slimster kom je in contact tot 4 aangesloten bedrijven die in jouw regio werken met o.a. kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien. Door bij ons een kozijn offerte aan te vragen ontvang je maximaal 4 offertes en kies jij het beste bedrijf die de kozijnen plaatst.

  kozijnen laten plaatsen?

  Mogelijkheden nieuwe kozijnen

  Op de markt zijn vele soorten ramen en type deuren verkrijgbaar. Denk hierbij aan een kunststof kozijnen met houtlook. Om jou te helpen heeft Slimster allerlei specialisten aangesloten, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de juiste specialist. Via enkele klikken vraag je eenvoudig tot maximaal 4 offertes aan bij regionale bedrijven bij jou in de buurt.

  Nog niet zeker welke kozijnen je wilt hebben? Bekijk de kozijn voorbeelden of vraag direct tot 4 offertes aan en plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze aangesloten specialisten in.

  Gratis kozijn offertes in Drenthe

  Bij Slimster kun je tot 4 vrijblijvende kozijn offertes aanvragen. Door jouw aanvraag bij ons in te dienen selecteren wij de beste specialisten die onder andere werkzaam zijn in Drenthe. Zo bespaar je op de voorrijkosten en stimuleer je de lokale economie. Jij vergelijkt de ontvangen offertes op prijs en kwaliteit. Jij kiest het bedrijf met de beste deal die de kozijnen plaatst. Zo bespaar jij op de kosten van nieuwe kozijnen.

  Vergelijk maximaal 5 kozijnen specialisten in Drenthe

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal