• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Heerenveen

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Heerenveen

  2 open trappen met 14 treden waaraan stootborden bevestigd moeten worden

  Korte Venen, Heerenveen

  Wij willen onze trap laten bekleden met laminaat of pvc

  Lepelaarstraat, Heerenveen

  Het is een gesloten trap met 13 treden en een klein draai.

  Begoniastraat, Heerenveen

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding Heerenveen

  Kijk jij al een tijdje tegen een verkleurde en versleten trap aan? Dan is dit een mooi moment om actie te ondernemen. Via Slimster vind je namelijk de laagste prijs voor jouw traprenovatie in Heerenveen. Ook in Friesland hebben we zeer ervaren trap-specialisten werken die alle soorten trappen kunnen renoveren. Of je nu een open trap dicht wilt maken, of een wenteltrap wilt laten renoveren. De ervaren vakmannen van Slimster klaren jouw klus binnen een dag. Benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vergelijk trapbekleding bedrijven uit jouw regio!

  Binnen één dag geregeld

  Het renoveren van een trap is steeds meer in opkomst vanwege de nieuwe technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn. Het is nu zeer eenvoudig om binnen één dag een trap er als nieuw uit te laten zien. De nieuwe trapbekleding komt boven op de huidige trap. Er komt dus geen afval bij kijken en het is bijzonder snel geregeld. Daarnaast zijn de prijzen ook nog erg laag, dus er zijn genoeg voordelen om snel jouw trap te laten renoveren.

  Trap laten bekleden

  Het laten bekleden van de trappen kan op veel verschillende manieren gebeuren. Een van de meest gekozen opties is het laten bekleden van trappen met tapijt, wat veel voordelen met zich meebrengt. Zo is het materiaal tapijt een stuk goedkoper dan andere materialen en is een trapbekleding in verschillende dessins te krijgen. Onze traprenovatie specialisten kunnen je adviseren over trapbekleding met tapijt, geheel naar jouw wens!

  Benieuwd naar de beste deal voor jouw traprenovatie?

  Besparen op traprenovatie in Heerenveen

  Zijn jouw trappen toe aan een opknapbeurt? Of wil je de traptreden gewoon voorzien van een frisse look? Via Slimster vind je gemakkelijk de beste deal. Vul het offerteformulier in en ontvang offertes van traprenovatie specialisten uit de regio Heerenveen. Je kunt deze vergelijken op prijs en kwaliteit om vervolgens de beste vakman te selecteren. Laat jouw trap renoveren of bekleden en bespaar tot wel 45% op de totale kosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Heerenveen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal