Vergelijk specialisten in en rond Heerenveen

Top 10 specialisten
BJPH

Bouwbedrijf J.P. Halman

Heerenveen  

Stukadoor Verbouwing & renovatie Loodgieter
HK

Helman Klussenbedrijf

Heerenveen  

Kozijnen Stukadoor Kitwerk

BC Stukadoor & Klussenbedrijf

Steenwijk   Actief sinds 2014

#3 bedrijf
Stukadoor
9,0
Uitstekend
3 reviews

Stucadoorsbedrijf Moolenkamp

Zuidveen   Actief sinds 2014

Stukadoor
S

StucPlaza

Bant   Actief sinds 2017

Stukadoor
AHSA

Abe Hengst Spackspuit- en afwerkingsbedrijf

Garyp  

Stukadoor
SDVS

S. de Vries Stukadoors

Oosthem  

Stukadoor
ASEVDV

Afwerk- en Stukadoorsbedrijf E. van der Veen

Nijega  

Stukadoor
BS

Boomsma Stucadoorsbedrijf

Opeinde  

Stukadoor
D

Das-stucadoors

Drachten  

Stukadoor

Laatste 3 stukadoor in Heerenveen

Beton Plafond is strak getrokken en gespackt maar door waterschade is er 1 naad volledig open gespro

Lijsterbeslaan, Heerenveen

Ongeveer 70 m2 muur , verdeeld over 3 slaapkamers. Muren zijn nu voorzien van gespoeten spackwerk.

It Helmhout, Heerenveen

Glad stucen van de plafonds begane grond + eerste verdieping incl wegwerken naden.

Koetsier, Heerenveen

Je woning in Heerenveen laten stucen?

Zoek jij een ervaren stukadoorsbedrijf in Heerenveen? Onze aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland en dus ook in het noorden van het land. Zo zijn stukadoors uit ons netwerk ook actief in Heerenveen en kunnen zij allerlei soorten stucwerk voorzien in slaapkamer, woonkamer en zelf in de badkamer. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder het aanbrengen van betonstuc of glad stucwerk. In Heerenveen zijn een hoop oudere woningen te vinden, waardoor pleisterwerk meer zal voorkomen dan bijvoorbeeld het spackspuiten van jouw muren. Vraag via Slimster eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en jij kiest het bedrijf met de beste deal die de klus mag uitvoeren.

Stucwerk laten afwerken

Wil je je muren of plafonds in huis op een mooie manier afwerken? Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, zoals het aanbrengen van sierlijsten of je stucwerk waterafstotend maken. Ook kun je een sierpleister aan laten brengen. Zo kunnen aangesloten vakmannen een praktisch en stootbestendige spachtelputz pleister aanbrengen, een stijlvolle rustiekputz afwerking aanbrengen of je kunt je muren voorzien van een ouderwetse granol afwerking. Heb je nog geen idee welk soort je wilt aanbrengen? Geen stress, de bij ons aangesloten bedrijven kunnen jou hierin adviseren.

Soorten stucwerk

Soorten stucwerk

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten stucwerk mogelijk als je jouw woning wilt opknappen. Wat is het beste stucwerk voor jouw woning en wensen? Wat zijn de meest voorkomende soorten stucwerk? We zetten het hier voor je op een rij.

Stucwerk afwerking

Stucwerk afwerking

Wil je jouw stucwerk afwerken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Er zijn vele manieren mogelijk om jouw stucwerk af te werken: met een sierpleister of met verf. Uiteraard zijn er ook nog extra opties die je kunt toevoegen aan het stucwerk. Schakel ongeacht de afwerking altijd de hulp in van een ervaren stukadoor. Deze stukadoor kan je adviseren over de mogelijkheden en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Stucwerk offerte in Heerenveen voor de laagste prijs

Deskundig advies en een duidelijk overzicht van de prijzen zijn belangrijk. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met ervaren stukadoors uit regio Heerenveen. Vul het offerteformulier in en ontvang tot maximaal 4 stukadoor offertes. Deze vergelijk je slim op prijs en kwaliteit. Vervolgens kies jij de vakman die de klus mag uitvoeren. Besteed je stucwerk uit, vergelijk en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten van stucwerk.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Heerenveen

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal