Top 10 stukadoors in Appingedam

Op zoek naar een goede stukadoor in Appingedam? We hebben de top 10 stukadoors op een rij gezet die gevestigd of werkzaam zijn in de buurt van Appingedam. Vraag vrijblijvende offertes aan, vergelijk de bedrijven die bij jou passen en kies het juiste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

Stukadoren is een kwalitatieve klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Door de hulp in te schakelen van een vakkundig stukadoorsbedrijf geniet je lange tijd van je gestucte muren en plafonds. In Appingedam vind je stukadoors voor allerlei werkzaamheden:

 • Stucwerk binnen: in huis zorgt een stukadoor vooral voor gestucte muren en plafonds. Populaire afwerkmogelijkheden zijn glad stucwerk, sierpleister of betonstuc.
 • Stucwerk buiten: een stukadoorsbedrijf kan ook buiten stucen. Denk aan het stucen van een gevel of buitenmuur. Dit wordt vaak gedaan ter renovatie van de gevel. Veelgebruikte opties zijn crepi, schuurwerk, kaleien, sierpleister of cementeren.
 • Lijstwerk & ornamenten: gestucte muren of plafonds afwerken wordt ook door de stukadoor gedaan. Laat je stucwerk decoratief afwerken met sierlijsten of ornamenten.

Je vindt de beste stukadoorsbedrijven in de omgeving van Appingedam door vrijblijvende offertes aan te vragen. We gaan dan op zoek naar de beste stukadoors die aansluiten bij je wensen en gevestigd of werkzaam zijn in Appingedam. Vergelijk de bedrijven onder andere op prijs-kwaliteit, service, beschikbaarheid en reviews. Zo maak je goed geïnformeerd de keuze voor het beste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

11 resultaten
7,0
4 reviews
Stukadoor Werkzaam in Appingedam
Froombosch Actief sinds 2005
7,0
4 reviews
Stukadoor Werkzaam in Appingedam
Zwartsluis Actief sinds 2019
3: Zijlstra Installatiebedrijf B.V
Geen reviews
Dakkapellen Inbraakbeveiliging Aannemer Werkzaam in Appingedam
Tjuchem
4: A. Zijlstra B.V.
Geen reviews
Dakkapellen Aannemer Dakdekker Werkzaam in Appingedam
Siddeburen
5: Stukadoorsbedrijf Rewout
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Appingedam
Slochteren
6: Bagnay Schilders
Geen reviews
Schilder Aannemer Glaszetter Werkzaam in Appingedam
Delfzijl
7: De Stukadoorsvrouwen
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Appingedam
Groningen Actief sinds 2018
8: Stukadoorsbedrijf Rewout
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Appingedam
Slochteren
9: Spuit- en Afwerkingsbedrijf Jan Sleumer
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Appingedam
Zandeweer
10: Schilder- en Afwerkingsbedrijf T. De Vries
Geen reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Appingedam
Wehe-den Hoorn Actief sinds 1998

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 02:31Gorinchem
 • 02:15Hoofddorp
 • 01:09Nieuwegein
 • 01:08Amsterdam

Waar we voor staan

 • 946 ervaren stukadoors
 • Altijd actief in jouw regio
 • Juiste stukadoor voor jouw klus
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Tot 5 volledig vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 919 reviews

Woning stucen in Appingedam

Ben jij bezig met een kleine renovatie en zoek jij een betaalbare stukadoor? Via Slimster kom je gemakkelijk en snel in contact met vakmannen die werkzaam zijn in regio Appingedam. Het stucen van je woning moet natuurlijk goed gedaan worden, want dit is echt een precisiewerk. Aangesloten stukadoors weten wat zij doen en zorgen dat het stucwerk goed opgeleverd wordt. Benieuwd naar de soorten stucwerk of wil je alvast inspiratie opdoen door stucwerk voorbeelden te bekijken? Vraag gratis en vrijblijvend maximaal 4 stukadoor offertes aan en vind de beste deal!

Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Appingedam en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

Beste prijs stucwerk Appingedam

Voor buitenmuren is pleisteren of stukadoren een goede keuze. Diepe groeven, scheuren en kuilen kunnen worden weggenomen en er zijn vele afwerkmogelijkheden mogelijk. Spachtelputz is een veelgebruikt materiaal voor buiten. De basisstof hiervan is namelijk zeer bestendig gesteente, dat uw huis beschermt tegen de weersinvloeden.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Appingedam

Van Hussel Schilderwerken Stucwerk
All in Stuc Hoenderdaal
Zeister Afbouw
Lionstuc
Gebr. De Haas Afbouw
EC Afbouw
Algra Afbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal