• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Enschede

  Vergelijk 666 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Enschede

  Woonkamer mooi strak maken wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste af

  Kafmolenhoek, Enschede

  Er moet een wandje in de keuken worden gestukt van 2.65m bij 1.140m hier wordt later overheen gesaus

  Mozartlaan, Enschede

  stukadoor gezocht voor nieuwbouwhuis 11×7 meter, 2 etages

  Saturnusstraat, Enschede

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Enschede

  Je bent op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Enschede? In het oosten van Nederland is Slimster ook te vinden. Onze specialisten zijn door jarenlange ervaringen in de afbouwbranche instaat om veel verschillende soorten stucwerk te leveren. Zo kunnen onze stukadoorsbedrijven onder andere sausklare pleisters leveren, maar sierpleisters zijn ook mogelijk in Enschede. Welke manier onze stukadoors gebruiken ligt aan een aantal dingen namelijk: jouw wensen, de aanwezige onzuiverheden en het gewenste eindresultaat. Wanneer je jouw muren wilt behangen is een sausklare pleister overbodig. Benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vind de beste aanbieding!

  Wat wil jij laten stucen?

  De totale kosten van een stukadoor zijn natuurlijk afhankelijk van het gekozen materiaal en de hoeveelheid vierkante meters die je wilt laten stucen. De bij Slimster aangesloten stukadoors kunnen alle muren, plafonds en wanden voor je aanpakken. Maar het is ook mogelijk om je keuken of badkamer te stucen. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van waterafstotend stucwerk. Tegenwoordig is een betonlook afwerking erg populair, maar ook granol of rustiekputz wordt nog vaak gebruikt bij het stuken van wanden.

  Op zoek naar de goedkoopste stukadoor in Enschede?

  Laagste prijs stukadoors Enschede

  Stucwerk biedt jou vele voordelen waaronder het verminderen van vocht in de woning en de isolatiewaarde zal toenemen. Wil jij weten uit welke opties je kunt kiezen? Vraag geheel vrijblijvend een stukadoors offerte aan en wij zullen je zo snel mogelijk benaderen. Door gebruik te maken van ons offertesysteem vind jij eenvoudig de laagste prijs voor stucwerk, inclusief pleisterwerk en afwerking. Slimster helpt jou graag bij het besparen!

  Vergelijk 666 stukadoorsbedrijven in regio Enschede

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal