Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Enschede

Vergelijk 700 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Enschede

Doordat de vorige bewoners veel op de muur gelijmd hadden, is veel van het vorige stucwerk beschadig

Vlielandlaan, Enschede

Nieuwbouw 2-onder-een-kap eengezinswoning, prefab gebouwd.

Getfertplein, Enschede

2 kamers (nu met spackspuitwerk): we willen een glad oppervlak op de muren en het plafond. kamer 1:

Mastbos, Enschede

Stukadoor offerte

Stucwerk in Enschede

Je bent op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Enschede? In het oosten van Nederland is Slimster ook te vinden. Onze specialisten zijn door jarenlange ervaringen in de afbouwbranche instaat om veel verschillende soorten stucwerk te leveren. Zo kunnen onze stukadoorsbedrijven onder andere sausklare pleisters leveren, maar sierpleisters zijn ook mogelijk in Enschede. Welke manier onze stukadoors gebruiken ligt aan een aantal dingen namelijk: jouw wensen, de aanwezige onzuiverheden en het gewenste eindresultaat. Wanneer je jouw muren wilt behangen is een sausklare pleister overbodig. Benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vind de beste aanbieding!

Wat wil jij laten stucen?

De totale kosten van een stukadoor zijn natuurlijk afhankelijk van het gekozen materiaal en de hoeveelheid vierkante meters die je wilt laten stucen. De bij Slimster aangesloten stukadoors kunnen alle muren, plafonds en wanden voor je aanpakken. Maar het is ook mogelijk om je keuken of badkamer te stucen. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van waterafstotend stucwerk. Tegenwoordig is een betonlook afwerking erg populair, maar ook granol of rustiekputz wordt nog vaak gebruikt bij het stuken van wanden.

Op zoek naar de goedkoopste stukadoor in Enschede?

Laagste prijs stukadoors Enschede

Stucwerk biedt jou vele voordelen waaronder het verminderen van vocht in de woning en de isolatiewaarde zal toenemen. Wil jij weten uit welke opties je kunt kiezen? Vraag geheel vrijblijvend een stukadoors offerte aan en wij zullen je zo snel mogelijk benaderen. Door gebruik te maken van ons offertesysteem vind jij eenvoudig de laagste prijs voor stucwerk, inclusief pleisterwerk en afwerking. Slimster helpt jou graag bij het besparen!

Vergelijk 700 stukadoorsbedrijven in regio Enschede

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal