Stukadoor Overijssel

Vergelijk 787 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Overijssel

Betreft het behangklaar stucen van gipsplaten wanden en plafond ca. 600 m2. Locatie Bad Bentheim (D

Deken Scholtenstraat, Oldenzaal

Het gaat om muren 50 vierkante meter Het gaat om een twee onder 1 kap woning.

Javastraat, Hengelo

We wonen hier nu 3 jaar en vinden het stucwerk wat er nu opzit nu toch storend worden. Alleen de mur

Scholeksterstraat, Zwolle

Stukadoors in Overijssel vergelijken

Kun jij de hulp van een vakkundige stukadoor wel gebruiken omdat je op zoek bent naar nieuw stucwerk? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de beste stukadoors van Overijssel voor je op een rij gezet. Prijzen variëren van goedkoop tot iets duurder, je doet er goed aan jezelf te informeren naar alle mogelijkheden. Voor degene die zijn muren, plafond en wanden wil aanpakken, vraag nu gratis offertes aan via Slimster!

Op zoek naar de laagste prijs voor stucwerk in Overijssel?
Gratis offerte

Stucwerk van hoge kwaliteit

De binnen- en buitenkant van jouw huis opknappen kan met behulp van stukadoors. Overijssel kent vele die hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Een stukadoor begint altijd met het aanbrengen van een afwerklaag op verschillende oppervlaktes, dit nadat al het pleisterwerk verwijderd is. Met het aanbrengen van deze laag kunnen verschillende stijlen gecreëerd worden en ook dient deze ter bescherming. Spuitwerk / spackspuiten en spachtelputz kunnen onder andere ter verfraaiing dienen. Veel mensen kiezen ook voor een moderne betonlook, een project dat je ook aan stukadoors over kunt laten. Ben jij al benieuwd geworden naar de prijslijst en mogelijkheden?

Gratis stukadoor offertes Overijssel

Bij Slimster begrijpen we het nut van een goed overzicht van stukadoors en hun prijzen in de provincie Overijssel. Door te vergelijken heb je binnen korte tijd de juiste vakman gevonden. Daarom kun je nu maximaal 4 gratis offertes aanvragen, geheel vrijblijvend. Betrouwbaar advies is essentieel in jouw zoektocht. Ook helpen we je graag met het verkrijgen van informatie over eventueel benodigde vergunningen voor de diensten van stukadoors in Overijssel. Vergelijk via Slimster en bespaar op jouw stucwerking, inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 787 stukadoorsbedrijven in Overrijssel

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal

Plaatsen in Overijssel