• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Stukadoor Overijssel

  Vergelijk 669 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Overijssel

  Wij willen graag de keuken voorzien hebben van een beton look stuc

  De Graspieper, Almelo

  Komplete woming stucken wanden Vierkante meter: 620

  De Kerkuil, Denekamp

  Het gaat om ongeveer 400m2 plafond en 500m2 wand . Deel van het plafond is schuin oplopend naar onge

  Emmerweg, Dalen

  Stukadoor offerte

  Stukadoors in Overijssel vergelijken

  Kun jij de hulp van een vakkundige stukadoor wel gebruiken omdat je op zoek bent naar nieuw stucwerk? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de beste stukadoors van Overijssel voor je op een rij gezet. Zo heb je snel een geschikte specialist gevonden die jou bijvoorbeeld kan helpen met al de buitenmuren of schuurwerk. Prijzen variëren van goedkoop tot iets duurder, je doet er goed aan jezelf te informeren naar alle mogelijkheden. Voor degene die zijn muren, plafond en wanden wil aanpakken, vraag nu gratis offertes aan via Slimster!

  Op zoek naar de laagste prijs voor stucwerk in Overijssel?

  Stucwerk van hoge kwaliteit

  De binnen- en buitenkant van jouw huis opknappen kan met behulp van stukadoors. Overijssel kent vele die hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Een stukadoor begint altijd met het aanbrengen van een afwerklaag op verschillende oppervlaktes, dit nadat al het pleisterwerk verwijderd is. Met het aanbrengen van deze laag kunnen verschillende stijlen gecreëerd worden en ook dient deze ter bescherming. Spuitwerk / spackspuiten en spachtelputz kunnen onder andere ter verfraaiing dienen. Veel mensen kiezen ook voor een moderne betonlook, een project dat je ook aan stukadoors over kunt laten. Ben jij al benieuwd geworden naar de prijslijst en mogelijkheden?

  Voor welk soort stucwerk kies jij?

  Gratis stukadoor offertes Overijssel

  Bij Slimster begrijpen we het nut van een goed overzicht van stukadoors en hun prijzen in de provincie Overijssel. Door te vergelijken heb je binnen korte tijd de juiste vakman gevonden. Daarom kun je nu maximaal 4 gratis offertes aanvragen, geheel vrijblijvend. Betrouwbaar advies is essentieel in jouw zoektocht. Ook helpen we je graag met het verkrijgen van informatie over eventueel benodigde vergunningen voor de diensten van stukadoors in Overijssel. Vergelijk via Slimster en bespaar op jouw stucwerking, inclusief afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 669 stukadoorsbedrijven in Overrijssel

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal