Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Almelo

Vergelijk 706 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Almelo

De woonkamer zit Spachtelputz Op de wanden. 3 nieuw geïnstalleerde plafonds met gipsplaten

Marchelmlaan, Almelo

Onze woning is in 1924 gebouwd en het gips op de muren is beschadigd en brokkelt makkelijk af.

Zwanebloemstraat, Almelo

wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (k

De Regenwulp, Almelo

Stukadoor offerte

Goedkoop een stukadoor in Almelo

Het is verstandig om eens in de zoveel jaar jouw muren en plafonds opnieuw te laten stukadoren. Oneffenheden, scheuren en lelijke plekken werk je ermee weg, jouw huis komt er strakker uit te zien en in veel gevallen wordt de isolatiekracht van de muur of het plafond verhoogd. Kom jij uit Almelo of één van de omliggende plaatsen, dan kun je via Slimster zeer goedkoop uit zijn. Van eerdere gebruikers van deze site uit de regio, weten we dat ze tot wel 45% minder hebben voor betaald voor het stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk. Vraag nu gratis stukadoor offertes aan en vind de beste aanbieding!

Muren of plafonds stucen

Jouw muren of plafonds onder handen laten nemen door een stukadoor, kan op veel verschillende manieren. Een snelle en relatief goedkope manier is spack spuiten, met de kanttekening dat grotere oneffenheden en scheuren er niet mee kunnen weggewerkt. Pleisteren of stuken is meer werk en aldus niet zo goedkoop, maar grovere oneffenheden zoals scheuren kunnen wel worden weggenomen. Bij raapwerk wordt er een dikkere pleister- of mortellaag aangebracht (7 millimeter of meer), hetgeen zeer geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Let erop dat er voor buitenmuren andere eisen en adviezen gelden, vaak is spachtelputz daarvoor een geschikte keuze.

Heb jij al nagedacht over de afwerking van jouw stucwerk?

Finishing touch

Heb jij al nagedacht over de finishing touch? De afwerking bepaalt namelijk in hoge mate hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Een kleur op jouw muur of plafond kun je krijgen door witten, sausen, gekleurd (spack) te spuiten of naderhand te verven. Het stukadoorsbedrijf uit Almelo en omgeving, adviseert je graag over de beste oplossing voor jou. Natuurlijk kun je ook kiezen voor chique en stijlvol sierpleister of sierwerk, dan wel een moderne en strakke betonlook.

Op zoek naar de laagste prijs voor stukadoors in Almelo?

Laagste prijs voor stucwerk Almelo

Woon jij in Almelo en wil je jouw woning laten stucen? Dan zoek je vast een betrouwbare én goedkope stukadoor. Gelukkig kan Slimster je hier goed bij helpen. Vraag gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stukadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw woning stuken op maat. Door gebruik te maken van ons vergelijkingssysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 706 stukadoorsbedrijven in regio Almelo

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal