• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Hengelo

  Vergelijk 670 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Hengelo

  Zsm op zoek naar stucadoor voor het gladstucen van 4 spachtelputzmuren in de slaapkamer. Als het res

  Hortensiastraat, Hengelo

  Het betreft opgeleverde nieuwbouw woning (behangklaar) waarbij wij de hal, trapopgang ( naar eerste

  Heliosstraat, Hengelo

  Betreft een standaard tussenwoning. Word aanbouw geplaatst en dient te worden gestukt zowel wand als

  Liverpoolstraat, Hengelo

  Stukadoor offerte

  Betrouwbare stukadoor in Hengelo

  Je zoekt een stucadoorsbedrijf in Hengelo? Dat kan! In Twente en omstreken is Slimster te vinden, zo ook in de gemeente Hengelo. Dus ben je op zoek naar een stukadoor dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Onze stukadoorsbedrijven kunnen door jarenlange ervaring verschillende soorten stuktechnieken implementeren. Zo zijn onze specialisten instaat om structuurpleisters (sierpleisters) aan te brengen, maar ook het afleveren van glad stucwerk op de muren (sausklare pleister) is mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag hier gratis stucwerk offertes aan een vind de beste aanbieding!

  Soorten stucwerk

  Er is tegenwoordig enorm veel mogelijk als het gaat om stucwerk. Afhankelijk van jouw wensen, het gekozen materiaal en de grootte van het te stucen oppervlakte (in m2) wordt de prijs bepaald. Heb je een kleiner budget? Dan kun je kiezen voor spackspuitwerk, spachtelputz of rustiekputz. Wil je een luxere uitstraling? Dan kun je eens kijken naar Italiaans sierpleister, tadelakt of microbeton. Deze soorten stucwerk zijn echter wel duurder. Weet jij niet zeker wat je wilt? Laat je adviseren over alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

  Op zoek naar de laagste prijs voor stucwerk in Hengelo?

  Laagste prijs stukadoors Hengelo

  Het is voor ons lastig om jou te voorzien van een perfect op maat afgestemde prijsopgave. Een hoop elementen beïnvloeden de uiteindelijke factuurprijs zoals het aantal onzuiverheden, maar ook de keuze van afwerken speelt een belangrijke rol. Om jou toch een idee te geven wat je ongeveer kwijt bent hebben wij een indicatieve prijslijst opgesteld. Wil je liever een concrete prijs weten? Vraag dan gratis stukadoor offertes aan via Slimster en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit.

  Vergelijk 670 stukadoorsbedrijven in regio Hengelo

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal