Vergelijk specialisten in en rond Zevenaar

Top 10 specialisten
A

Angeluzzo

Zevenaar   Actief sinds 2009

Stukadoor
SS

Sueters Stukadoor

Zevenaar  

Stukadoor
BDL

Bouwbedrijf de Lorijn

Zevenaar  

Stukadoor Dakdekker Verbouwing & renovatie

Rinus Stucadoor B.V.

Westervoort   Actief sinds 2015

Stukadoor
AA

Averdonk Aannemer

Groessen  

Stukadoor Interieurbouw
ES

Euromontage Service

Didam  

Stukadoor
TLO

Timmerbedrijf Ledderhof onderhoud

Westervoort  

Stukadoor Elektra Loodgieter
P

Primostuc B.V.

Westervoort  

Stukadoor
SSGR

Stukadoors- & Spuitbedrijf G. Reijmers

Doornenburg  

Stukadoor
SSJR

Stucadoors- en Spuitbedrijf J. Reijmers

Doornenburg  

Stukadoor

Laatste 3 stukadoor in Zevenaar

Gaarne een prijs voor de muren en de plafonds gescheiden.

De Hazelaar, Zevenaar

Betreft gang, lambrizering wordt nog verwijderd daaronder zit geen spachtelputz.Optie over spachtelp

Populierenhoek, Zevenaar

Het gaat om een cellenbeton kast . Een wand van (265 x 265) beide zijde en 2x (70 x 265) beide zijd

Tolsingel, Zevenaar

Woning stucen in Zevenaar

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of restauratie, via Slimster vind je een ervaren stukadoor in Zevenaar. De bij ons aangesloten stukadoorsbedrijven kunnen jouw woning binnen no-time voorzien van allerlei soorten stucwerk en kunnen dit afwerken door middel van waterafstotend stucwerk of sierlijsten. Vraag eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en vind de beste vakman voor jouw opdracht.

Soorten stucwerk

Soorten stucwerk

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten stucwerk mogelijk als je jouw woning wilt opknappen. Wat is het beste stucwerk voor jouw woning en wensen? Wat zijn de meest voorkomende soorten stucwerk? We zetten het hier voor je op een rij.

Afwerking stucwerk

Afwerking stucwerk

Wil je jouw stucwerk afwerken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Er zijn vele manieren mogelijk om jouw stucwerk af te werken: met een sierpleister of met verf. Uiteraard zijn er ook nog extra opties die je kunt toevoegen aan het stucwerk. Schakel ongeacht de afwerking altijd de hulp in van een ervaren stukadoor. Deze stukadoor kan je adviseren over de mogelijkheden en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Mogelijkheden stucwerk

Voor het stucen van jouw woning zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk. Zo kun je je badkamer laten stucen met betonstuc of jouw slaapkamer laten stucen met glad stucwerk. Wanneer je afspraken met aangesloten stukadoors maakt, dan zullen ervaren vakmannen uit ons netwerk met jou meedenken naar de mogelijkheden. De stucwerk afwerking die je kiest hangen voornamelijk af van het soort stucwerk wat aangebracht is en de uitstraling die je wilt creëren in jouw woning. Zo kun je je stucwerk af laten werken door te sauzen, verfspuiten, sierpleisterwerk of met betonlook. Alles is mogelijk.

Stucwerk offerte in Zevenaar voor de laagste prijs

Deskundig advies en een duidelijk overzicht van de prijzen zijn belangrijk. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met ervaren stukadoors uit regio Zevenaar. Vul het offerteformulier in en ontvang tot maximaal 4 stukadoor offertes. Deze vergelijk je slim op prijs en kwaliteit. Vervolgens kies jij de vakman die de klus mag uitvoeren. Besteed je stucwerk uit, vergelijk en loop de beste deal voor je klus niet mis.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Zevenaar

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal