Vergelijk specialisten in en rond Blaricum

Top 10 specialisten
SS

Stuc-IT Stucadoors

Blaricum  

Stukadoor
GK

Gurkan Klussenbedrijf

Hilversum   Actief sinds 2008

Stukadoor Schilder Schoonmaak
AB

APS Bouwservice

Hilversum  

Stukadoor

Stukadoorsbedrijf E. Spakman het Gooi

Hilversum   Actief sinds 2011

Stukadoor

Klusbedrijf Stenly

Hilversum   Actief sinds 2017

Stukadoor
KR

Klussenbedrijf Reaal

Hilversum   Actief sinds 2016

Stukadoor Schilder

Klusbedrijf Yordan Kisimov

Hilversum   Actief sinds 2013

Stukadoor
KJS

Klusbedrijf J.Schuurmans

Hilversum   Actief sinds 2015

Stukadoor

van Amsterdam Schilder­ en Spuitwerken

Huizen   Actief sinds 1996

Stukadoor Schilder

Oxavix

Huizen   Actief sinds 2017

Stukadoor Verbouwing & renovatie Schilder

Laatste 3 stukadoor in Blaricum

Begin 2021 wordt onze woning opgeleverd in de Blarciummermeent. Gezien we niet weten wat de mogelijk

Blaricummerdreef, Blaricum

beton ciré in douchecel en achter wastafel in badkamers

Schapendrift, Blaricum

Nieuw appartement, ongeveer 280 meter, wanden worden behangklaar opgeleverd, maar ik wil gladw gestu

Naarderweg, Blaricum

Pleisterwerk in Blaricum

Een gemeente die vaak hoog scoort in de lijstjes van rijkste gemeenten van Nederland, is de gemeente Blaricum. Deze gemeente bestaat uit Blaricum, Bijvanck en Nieuw-Blaricum. In totaal wonen er een ongeveer 9.000 mensen in deze Noord-Hollandse gemeente. De woningen in Blaricum staan vaak bekend als erg riant en ruim. Dit was ook goed te zien in de televisieserie ‘Gooische vrouwen’, die zich afspeelt in deze gemeente. Stukadoors in Blaricum zullen vaker stucen met beton cire, tadelakt of terrastone. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de prijzen van de beste stukadoor in jouw gemeente? Vraag via Slimster gratis stucwerk offertes aan en vind eenvoudig de scherpste deal!

Welk soort stucwerk kies jij?

Wanneer je in zo’n mooie riante woning in Blaricum woont, dan zul je daar erg graag goed voor willen zorgen. Bij het onderhouden van een woning, is goed stucwerk onmisbaar. Door muren te laten stuken door een betrouwbaar stucadoorsbedrijf, kun je beschadigingen en scheuren wegwerken. Dit zorgt voor een mooier aanzien en maakt het bovendien makkelijker om te schilderen en te behangen. Er zijn verschillende manieren om te stucen, bijvoorbeeld met ‘spachtelputz’. Je geeft de muur zo een korrelachtige structuur mee. Ook beschadigde buitenmuren of plafonds kunnen door een stukadoor onder handen worden genomen. In Blaricum kennen wij verschillende ervaren stucadoorsbedrijven die dit voor jou kunnen oppakken.

In de regio Blaricum kun je gebruik maken van de diensten van verschillende stukadoors. Deze regionale stukadoorsbedrijven gaan graag aan de slag met jouw woning. Slimster stuurt je graag vrijblijvend verschillende offertes van deze verschillende stukadoors. Je kunt op deze manier ieder gewenste stukadoorsbedrijf met elkaar vergelijken en zo het beste aanbod uitkiezen!

Beste kwaliteit stucwerk vinden in Blaricum?

Gratis stukadoor offertes Blaricum vergelijken

Woon jij in Blaricum en zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw woning? Wil je bijvoorbeeld de badkamer of keuken stucen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijs en kwaliteit. Selecteer de stukadoor met de scherpste aanbieding en laat jouw woning naar wens stucen. Met hulp van Slimster kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 715 stukadoorsbedrijven in regio Blaricum

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal