• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Blaricum

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Blaricum

  Graag een offerte voor het bekleden van de stootborden en traptreden van twee trappen met twee keer

  Floris v Dreef, Blaricum

  Beste, ik wil graag de trap in mijn nieuwbouwwoning (dicht, wit geschilderd hout, 15 treden, 2 bocht

  Cleyne Raboesdreef, Blaricum

  Op zowel de begane grond, als op de eerste verdieping en tweede verdieping ligt PVC. Graag willen wi

  Laantje van Rozendaal, Blaricum

  Traprenovatie offerte

  Trappen bekleden in Blaricum

  Ook in de buurt van Blaricum zijn de aangesloten traprenovatie specialisten van Slimster te vinden. Zij renoveren, plaatsen en maken trappen veiliger en beter begaanbaar in heel Nederland. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren en werken met de meest hoogwaardige trapbekleding materialen. Qua afwerking kun je bovendien kiezen voor diverse extra opties, zoals balustrades of trapverlichting. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en bespaar op jouw traprenovatie!

  Trappen in alle soorten en maten

  Zoals gezegd bieden onze experts verschillende mogelijkheden waarmee zij de trap perfect laten aansluiten op de rest van het interieur en op de levensfase waarin jouw gezin zich bevindt. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen dan raden we aan om te kiezen voor een zacht materiaal zoals tapijt en de zijkanten van de trap te voorzien van balustrades. Naast de traprenovatie opties om de veiligheid te garanderen kunnen de specialisten ook trapverlichting en andere attributen in of aan jouw trap monteren waardoor het geheel er nét iets aantrekkelijker uitziet.

  Besparen op jouw traprenovatie in Blaricum?

  Voordelige traprenovatie Blaricum

  Woon jij in Blaricum en zoek jij een betrouwbaar bedrijf voor jouw traprenovatie? Via Slimster kun je gemakkelijk alle trapbekleding specialisten uit jouw regio vergelijken. Vraag gratis offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Uiteraard geheel naar jouw smaak en wensen. Zo kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Blaricum

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal