• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Noord-Holland

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Noord-Holland

  Betreft nu nog een open trap. Deze willen wij dichtgemaakt hebben.

  Eikenhout, Julianadorp

  Gesloten trap met twee kwartdraaien; ook de verticale delen tussen de treden moeten worden bekleed

  Pampus, Amstelveen

  Gesloten trap. Recht 13 treden. Stroeve bekleding I.v.m korte treden.

  Kerkweg, Venhuizen

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Noord-Holland

  Zijn jouw trappen versleten en toe aan een opknapbeurt? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Door heel Noord-Holland zijn traprenovatie specialisten aangesloten bij ons netwerk. Deze vakmannen werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen ieder soort trap renoveren of bekleden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eikenhout, laminaat, linoleum of blauwstaal. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal in Noord-Holland!

  Een trap bekleden

  Is jouw oude trap aan een opknapbeurt toe? De trap laten renoveren regel je nu snel en eenvoudig. Traprenovatie is mogelijk in alle vormen en voor een prijs die past binnen jouw budget. Een trap renoveren wordt vaak gedaan met materialen als laminaat, eiken, andere soorten hout en tapijt of vloerbedekking. Maar er zijn ook mensen die kiezen voor een betonlook of stalen look.

  Besparen op jouw traprenovatie in Noord-Holland?

  Door overzettreden te plaatsen over de oude treden is een gecompliceerde verbouwing niet nodig. Daarom is een traprenovatie in de provincie Noord-Holland vaak al binnen 1 dag gedaan. Voordat je een specialist kiest is het handig om verschillen met elkaar te vergelijken. Prijzen variëren van goedkoop tot duurder en kwaliteit van standaard tot luxe. Waar ben jij naar op zoek?

  Ben jij benieuwd naar de kosten van een traprenovatie?

  Laagste prijs traprenovatie Noord-Holland

  Woon jij in de provincie Noord-Holland en zoek je een ervaren vakman voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies zelf de expert met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren op maat. Met ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten Noord-Holland

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal