Top 10 airco installateurs in Noord-holland

Ben je op zoek naar het beste airco bedrijf in Noord-Holland? Bekijk de top 10 airco installateurs die gevestigd of werkzaam zijn in Noord-Holland. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw airco door vrijblijvende airco offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met airco specialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit. Zo koop jij goedkoop je nieuwe airco of laat je je bestaande airco installatie checken.

Aangesloten airconditioning bedrijven in Noord-Holland kunnen zowel airco's plaatsen als repareren. Zowel het installeren als reparatie van een airco moet tenslotte gedaan worden door een gecertificeerd STEK airco-bedrijf. Zo kunnen zij:

 • Airco installeren: er zijn verschillende soorten airco's die je kunt laten plaatsen; single split airco, multi split airco of een monoblock airco. De (multi) split airco is de meest gekozen airco, omdat deze een of meerdere ruimten kan koelen of verwarmen. Daarnaast is een split airco perfect te combineren met zonnepanelen, waardoor je energiezuinig je huis kunt verwarmen in de winter of koelen in de zomer.
 • Airco onderhouden: in sommige gevallen is onderhoud aan de airco verplicht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel die je airco bevat. Vaak staat dit op je airco vermeld, maar we raden sowieso aan om minimaal 1 keer per jaar je airconditioning te laten onderhouden door een airco specialist.

 • Tip! Sluit een airco onderhoudscontract af me een lokaal. Zo heb je geen omkijken meer naar het onderhouden van je airco. En dit is vaak goedkoper dan spoed reparatie en dichterbij betekend minder of zelfs geen voorrijkosten voor de airco monteur.

In Noord-Holland hebben we 10 gecertificeerde airco-specialisten gevonden. Vraag vrijblijvende airco offertes aan om in contact te komen met maximaal 4 airco bedrijven en adviseurs die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze airco installateurs onder andere op basis van de prijsoffertes, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste airco bedrijf voor jouw airco.

226 resultaten
1: SunDynamics B.V.
9,0
8 reviews
Zonnepanelen Thuisaccu Airconditioning
Schagen Actief sinds 2020
SunDynamics BV is dé zonnepanelen expert van Schagen en omgeving. Daarnaast hebben wij een vestiging in Assen, van waaruit wij onze klanten in het noorden des lands van dienst zijn
2: Molijn Installatie en Koel Techniek
9,0
6 reviews
Zonnepanelen Airconditioning
Wervershoof Actief sinds 2020
Mijn naam is Nick Molijn, Sinds 2020 een eigen bedrijf begonnen in de installatie en koeltechniek. Mijn meeste werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van airco's en hybride warmtep
3: Greeuw Airconditioning B.V.
9,0
3 reviews
Airconditioning
Alkmaar Actief sinds 2018
4: Warmland
9,0
3 reviews
CV-ketel Airconditioning Warmtepomp
Amsterdam Actief sinds 2013
5: Airconditioning Zaanstreek
9,0
3 reviews
Zonnepanelen Airconditioning
De Rijp Actief sinds 2017
6: Ter Haar Klimaattechniek
9,0
2 reviews
Warmtepomp Airconditioning
Schagen Actief sinds 2023
7: Verdasol B.V.
9,0
1 review
Zonnepanelen Laadpaal Airconditioning
Huizen Actief sinds 2019
8: Kroon Energie Amsterdam B.V.
8,0
2 reviews
Laadpaal Airconditioning Zonnepanelen
Amsterdam Actief sinds 2007
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen, laadpalen voor elektrische voertuigen, efficiënte thuisbatterijen, moderne airconditioningsyst
9: Warmte Zon B.V.
8,0
2 reviews
Zonnepanelen Thuisaccu Elektricien
Noord-Scharwoude Actief sinds 2022
Enkele kenmerken van een installatie via Warmtezon: - Wij werken alleen met A-merken - De prijs is inclusief volledige installatie - Wij hebben een grote hoeveelheid voorraad waard
10: KoelBlok
Geen reviews
Airconditioning
Velserbroek Actief sinds 2022

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 13:27Goirle
 • 13:18Amsterdam
 • 13:18Bitgummole
 • 13:13America

Waar we voor staan

 • Ervaren airco installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 908 reviews