Vind beste glaszetter in Noord-holland

Gratis Glaszetter offertes

Gratis & vrijblijvend

Top 10 glaszetters in Noord-holland

Glaszetter gezocht in Noord-Holland? Bekijk de 10 beste glaszetters die werkzaam of gevestigd zijn in Noord-Holland. Bij Slimster vergelijk je vrijblijvend offertes op o.a. beschikbaarheid, prijs en reviews. Zo vind je het beste glaszetbedrijf voor jouw opdracht.

Zoek je een glasservice in de omgeving van Noord-Holland voor het vervangen of repareren van beglazing? Of heb je een glaszetter nodig voor de plaatsing van nieuw glas? Je kunt glaszetters inhuren voor allerlei verschillende werkzaamheden. De 3 meest populaire taken van glaszetbedrijven in Noord-Holland zijn:
  • Glas vervangen: is je glas lek of verouderd? Glaszetbedrijven vervangen je oude, beschadigde glas. Ook kunnen ze de isolatie van je beglazing verbeteren door HR++ of HR+++ glas te plaatsen.
  • Nieuw glas plaatsen: zoek je een glashandel voor het zetten van nieuw glas? Ook hiervoor vind je een geschikte glaszetter in Noord-Holland. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van veiligheidsglas, interieurglas, glas-in-lood en glazen deuren.
  • Glasschade herstellen: een sterretje in je beglazing of een kapotte ruit/glasplaat? De glaszetters in Noord-Holland kunnen ook glasreparaties uitvoeren of (indien nodig) het beschadigde glas vervangen.

Op zoek naar betrouwbare en vakkundige glaszetter in Noord-Holland? We hebben 10 goede glaszetters gevonden in Noord-Holland. Je vindt de beste glaszetter voor jouw opdracht door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met maximaal 3 geschikte glaszettersbedrijven. We koppelen jouw aanvraag aan glashandels die gevestigd of werkzaam zijn in Noord-Holland en aansluiten bij jou en je wensen. Je vergelijkt deze glasbedrijven o.a. op basis van prijs-kwaliteitverhouding, service, reviews en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie bepaal je uiteindelijk wie de beste glaszetter is voor jouw klus.

Tom Mutsaers Glasservice B.V.

Tom Mutsaers Glasservice B.V.

Haarlem   Actief sinds 2003

#1 bedrijf
Glaszetter
8,0
Goed
1 review
VDZGT

Van der Zee Glas- en Timmerwerken

Castricum  

Glaszetter
VLGM

Van Leeuwen Glas & Montagebedrijf

Beverwijk  

Glaszetter
VDPGS

Van der Plas Glas- en Schilderwerken B.V.

Breezand  

Glaszetter
TPMB

Th.P.M. Brandt

Berkhout  

Glaszetter
BJMG

B&J Management Group B.V.

Zaandam  

Dakdekker Isolatie Glaszetter
BG

Bouwbedrijf Glas

Anna Paulowna  

Glaszetter
GBO

Gerrits Bouw & Onderhoud

Loosdrecht  

Dakkapellen Stukadoor Verbouwing & renovatie
BGM

BK glas & montage

Heerhugowaard  

Glaszetter
SB

Schildersbedrijf Bol

De Goorn  

Glaszetter