Vind beste glaszetter in Noord-holland

Gratis Glaszetter offertes

Gratis & vrijblijvend

Top 10 glaszetters in Noord-holland

Glaszetter gezocht in Noord-Holland? Bekijk de 10 beste glaszetters die werkzaam of gevestigd zijn in Noord-Holland. Bij Slimster vergelijk je vrijblijvend offertes op o.a. beschikbaarheid, prijs en reviews. Zo vind je het beste glaszetbedrijf voor jouw opdracht.

Zoek je een glasservice in de omgeving van Noord-Holland voor het vervangen of repareren van beglazing? Of heb je een glaszetter nodig voor de plaatsing van nieuw glas? Je kunt glaszetters inhuren voor allerlei verschillende werkzaamheden. De 3 meest populaire taken van glaszetbedrijven in Noord-Holland zijn:
  • Glas vervangen: is je glas lek of verouderd? Glaszetbedrijven vervangen je oude, beschadigde glas. Ook kunnen ze de isolatie van je beglazing verbeteren door HR++ of HR+++ glas te plaatsen.
  • Nieuw glas plaatsen: zoek je een glashandel voor het zetten van nieuw glas? Ook hiervoor vind je een geschikte glaszetter in Noord-Holland. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van veiligheidsglas, interieurglas, glas-in-lood en glazen deuren.
  • Glasschade herstellen: een sterretje in je beglazing of een kapotte ruit/glasplaat? De glaszetters in Noord-Holland kunnen ook glasreparaties uitvoeren of (indien nodig) het beschadigde glas vervangen.

Op zoek naar betrouwbare en vakkundige glaszetter in Noord-Holland? We hebben 10 goede glaszetters gevonden in Noord-Holland. Je vindt de beste glaszetter voor jouw opdracht door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met maximaal 3 geschikte glaszettersbedrijven. We koppelen jouw aanvraag aan glashandels die gevestigd of werkzaam zijn in Noord-Holland en aansluiten bij jou en je wensen. Je vergelijkt deze glasbedrijven o.a. op basis van prijs-kwaliteitverhouding, service, reviews en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie bepaal je uiteindelijk wie de beste glaszetter is voor jouw klus.

Glaszetbedrijf Masker

Zaandam   Actief sinds 2019

#1 bedrijf
Glaszetter
9,0
Uitstekend
6 reviews

Tom Mutsaers Glasservice B.V.

Haarlem   Actief sinds 2003

#2 bedrijf
Glaszetter
8,0
Goed
1 review
VDZGT

Van der Zee Glas- en Timmerwerken

Castricum  

Glaszetter
VLGM

Van Leeuwen Glas & Montagebedrijf

Beverwijk  

Glaszetter
VDPGS

Van der Plas Glas- en Schilderwerken B.V.

Breezand  

Glaszetter
TPMB

Th.P.M. Brandt

Berkhout  

Glaszetter
BJMG

B&J Management Group B.V.

Zaandam  

Dakdekker Isolatie Glaszetter
BG

Bouwbedrijf Glas

Anna Paulowna  

Glaszetter
GBO

Gerrits Bouw & Onderhoud

Loosdrecht  

Dakkapellen Stukadoor Verbouwing & renovatie
BGM

BK glas & montage

Heerhugowaard  

Glaszetter