Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Noord-Holland

Vergelijk 702 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Noord-Holland

Wij willen graag het plafond in onze badkamer laten stuken; ongeveer 10 m2 inclusief een klein schui

Jacob van Campenstraat, Heemstede

De wanden zijn lelijk gestuct en nu zoek ik een oplossing, of er volledig afhalen en met vlies behan

Rinus Michelslaan, Amsterdam

gaat om en kleine entree van 2 muren en plafond. 1x muur is 1.7x1.7 1x muur is 1.7x1.0 plafond 1.7x1

Napierstraat, Ijmuiden

Stukadoor offerte

Stukadoors vergelijken in Noord-Holland

Professioneel stucwerk kan alleen door vakkundige stukadoors gedaan worden. Heb jij plannen voor een nieuwbouw huis? Of is jouw huidige woning aan een opknapbeurt toe? Wij bieden je een overzicht van de beste stucwerk specialisten in Noord-Holland. De bij ons aangesloten stukadoors helpen je graag met al jouw pleisterwerk, schuurwerk en spuitwerk voor (buiten)muren, wanden en plafonds. Prijzen kunnen nogal verschillen, door te vergelijken krijg je een goed beeld van goedkoop tot iets duurder. Wat mag jouw stukadoors project gaan kosten? Vergelijk alle stucadoorsbedrijven uit de provincie Noord-Holland en vind eenvoudig de beste aanbieding via Slimster!

Wat zijn de stucwerk prijzen?

Stukadoors in Noord-Holland bieden een arsenaal aan diensten. Spachtelputz, een betonlook, het spuiten van een muur enzovoorts, is binnen no-time tegen goede prijzen geregeld. Wat moet er bij jou thuis gebeuren? Of je nu in het bezit bent van een moderne of oudere woning, stucen kan in alle stijlen. Van een plafond stucen, zoals je deze in kerken ziet, tot een strakke knalrode muur. Naast een passende stijl dient goed stucwerk ook ter bescherming van de woning. Scheuren en spleten worden opgevuld en bepaald stucwerk is zelfs stofafstotend. En wist je dat stukadoors de isolatiewaarde van jouw woning verhogen? Dit scheelt in de energiekosten en laat tevens de prijs van jouw huis stijgen.

Ben jij op zoek naar de laagste prijs voor stucwerk?

Vind de laagste prijs voor stukadoors Noord-Holland

Ben jij op zoek naar stukadoors in Noord-Holland? Het is verstandig om eerst een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen te bemachtigen. Bij Slimster begrijpen we dat maar al te goed. Daarom kun je nu maximaal 4 gratis stucwerk offertes aanvragen. De voor jou juiste stukadoor is met vrijblijvend en betrouwbaar advies zo gevonden. Vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op kwaliteit en prijzen en vind direct de beste stukadoor voor jouw klus. Via Slimster bespaar je tot wel 45% op de totale kosten!

Vergelijk 702 stukadoorsbedrijven in Noord-Holland

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal