• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Stukadoor Noord-Holland

  Vergelijk 669 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Noord-Holland

  Wit spuiten/schilderen graag als laatste afwerking, indien mogelijk meenemen in de offerte. Dank!

  Willem Nakkenstraat, Amsterdam

  Wanden voorzien van stricolith, op kleur. Gespoten plafond voorzien van een lichte kleur.

  Poon, Schagen

  Wij wonen in een nieuwbouwwoning met een standaard plafond (spackwerk en naden tussen plafondplaten)

  Theo Thijssenweg, Grootebroek

  Stukadoor offerte

  Stukadoors vergelijken in Noord-Holland

  Professioneel stucwerk kan alleen door vakkundige stukadoors gedaan worden. Heb jij plannen voor een nieuwbouw huis? Of is jouw huidige woning aan een opknapbeurt toe? Wij bieden je een overzicht van de beste stucwerk specialisten in Noord-Holland. De bij ons aangesloten stukadoors helpen je graag met al jouw pleisterwerk, schuurwerk en spuitwerk voor (buiten)muren, wanden en plafonds. Prijzen kunnen nogal verschillen, door te vergelijken krijg je een goed beeld van goedkoop tot iets duurder. Wat mag jouw stukadoors project gaan kosten? Vergelijk alle stucadoorsbedrijven uit de provincie Noord-Holland en vind eenvoudig de beste aanbieding via Slimster!

  Wat zijn de stucwerk prijzen?

  Stukadoors in Noord-Holland bieden een arsenaal aan diensten. Spachtelputz, een betonlook, het spuiten van een muur enzovoorts, is binnen no-time tegen goede prijzen geregeld. Wat moet er bij jou thuis gebeuren? Of je nu in het bezit bent van een moderne of oudere woning, stucen kan in alle stijlen. Van een plafond stucen, zoals je deze in kerken ziet, tot een strakke knalrode muur. Naast een passende stijl dient goed stucwerk ook ter bescherming van de woning. Scheuren en spleten worden opgevuld en bepaald stucwerk is zelfs stofafstotend. En wist je dat stukadoors de isolatiewaarde van jouw woning verhogen? Dit scheelt in de energiekosten en laat tevens de prijs van jouw huis stijgen.

  Ben jij op zoek naar de laagste prijs voor stucwerk?

  Vind de laagste prijs voor stukadoors Noord-Holland

  Ben jij op zoek naar stukadoors in Noord-Holland? Het is verstandig om eerst een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen te bemachtigen. Bij Slimster begrijpen we dat maar al te goed. Daarom kun je nu maximaal 4 gratis stucwerk offertes aanvragen. De voor jou juiste stukadoor is met vrijblijvend en betrouwbaar advies zo gevonden. Vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op kwaliteit en prijzen en vind direct de beste stukadoor voor jouw klus. Via Slimster bespaar je tot wel 45% op de totale kosten!

  Vergelijk 669 stukadoorsbedrijven in Noord-Holland

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal