• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Hilversum

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Hilversum

  Ik heb nu een vlisotrap en wil graag een vaste trap

  Janssenstraat, Hilversum

  Het gaat om 2 trappen 1 met 1 kwartdraai en 1 met 2x kwart draai 13 en 14 tredes.

  Lutherhof, Hilversum

  De trap is 14 treden en we zijn op zoek naar inclusief stootkussens, antislip en leuning

  Koningsstraat, Hilversum

  Traprenovatie offerte

  Trappen renoveren in Hilversum

  Oude trappen zien er niet alleen lelijk uit, ze brengen ook gevaar met zich mee. Slijtageplekken, gladde treden of loszittende delen maken de kans op vallen een stuk groter. Woon jij in regio Hilversum en wil je jouw oude trap renoveren of opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats! De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen iedere trap renoveren, compleet naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding opties en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste deal!

  Renovatie in 1 dag

  Er zijn verschillende materialen om jouw trap te laten renoveren, maar eikenhout of laminaat zijn het populairst. Met traptreden en stootborden wordt de trap hersteld als nieuw. Omdat er weinig tot geen hak- of sloopwerk nodig is kunnen onze traprenovatie specialisten jouw trap binnen een dag volledig opknappen. Uiteraard pakken ze ook de trapleuning en balustrade mee als je dit wenst!

  Trap laten bekleden

  Een van de mogelijkheden bij het renoveren van jouw trappen is door gebruik te maken van het materiaal tapijt. Het bekleden van jouw trap kent vele voordelen zoals het vrij goedkope karakter en de vele dessins waaruit je kunt kiezen. Bovendien is tapijt of vloerbedekking lekker warm en zacht als trapbekleding. Nooit meer koude voeten als je 's ochtends op de trap naar beneden toe loopt.

  Besparen op jouw traprenovatie in Hilversum?

  Voordelige traprenovatie Hilversum

  De scherpste prijzen voor jouw traprenovatie in Hilversum krijg je via Slimster. Wij bieden de laagste tarieven voor het renoveren van jouw trap in Hilversum, doordat je bedrijven kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Vul het offerteformulier in en kom in contact met ervaren vakmannen uit jouw regio. Laat je informeren en kies de specialist met de scherpste aanbieding. Laat jouw trap renoveren en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten van jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hilversum

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal