Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Hilversum

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Hilversum

stootranden zitten die erbij en zijkanten schilderen.

Eekhoornstraat, Hilversum

Betreft 2 gesloten trappen. Ligt nu tapijt. Dit begint te slijten. Op verdieping overloop ca. 3m2. W

Hommelmeent, Hilversum

verwijderen van vloerbedekking, bekleden met vinyl, 13 treden en 1/4 draai

Berlagelaan, Hilversum

Traprenovatie offerte

Trappen renoveren in Hilversum

Oude trappen zien er niet alleen lelijk uit, ze brengen ook gevaar met zich mee. Slijtageplekken, gladde treden of loszittende delen maken de kans op vallen een stuk groter. Woon jij in regio Hilversum en wil je jouw oude trap renoveren of opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats! De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen iedere trap renoveren, compleet naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding opties en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste deal!

Renovatie in 1 dag

Er zijn verschillende materialen om jouw trap te laten renoveren, maar eikenhout of laminaat zijn het populairst. Met traptreden en stootborden wordt de trap hersteld als nieuw. Omdat er weinig tot geen hak- of sloopwerk nodig is kunnen onze traprenovatie specialisten jouw trap binnen een dag volledig opknappen. Uiteraard pakken ze ook de trapleuning en balustrade mee als je dit wenst!

Trap laten bekleden

Een van de mogelijkheden bij het renoveren van jouw trappen is door gebruik te maken van het materiaal tapijt. Het bekleden van jouw trap kent vele voordelen zoals het vrij goedkope karakter en de vele dessins waaruit je kunt kiezen. Bovendien is tapijt of vloerbedekking lekker warm en zacht als trapbekleding. Nooit meer koude voeten als je 's ochtends op de trap naar beneden toe loopt.

Besparen op jouw traprenovatie in Hilversum?

Voordelige traprenovatie Hilversum

De scherpste prijzen voor jouw traprenovatie in Hilversum krijg je via Slimster. Wij bieden de laagste tarieven voor het renoveren van jouw trap in Hilversum, doordat je bedrijven kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Vul het offerteformulier in en kom in contact met ervaren vakmannen uit jouw regio. Laat je informeren en kies de specialist met de scherpste aanbieding. Laat jouw trap renoveren en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten van jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hilversum

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal