• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 197.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Volendam

Vergelijk 210 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Volendam

Ik weet nog niet of ik hout of PVC wil. Maar gaat om 2 trappen en ook de hal moet bekleed worden. ev

Gouden Slot, Volendam

Bekleding van houten trap gehaald. Trap met twee draaiingen naar links. 13 treden. Lichte bekleding

Dick Tolstraat, Volendam

Het gaat om een dichte trap met 13 treden. Tweemaal gedraaid. Rechte treden zijn gemiddeld 81cm bree

Erosplantsoen, Volendam

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Volendam

Ook in het vissersdorp Volendam heeft Slimster specialisten klaarstaan om jouw trap te renoveren. De bij ons aangesloten traprenovatie experts kunnen alle soorten trappen renoveren en bekleden. Wil je een open trap dichtmaken? Of moet jouw steektrap gerenoveerd worden met laminaat? Alles is mogelijk! De bedrijven werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en hebben service hoog in het vaandel staan. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal voor jouw klus!

Extra veiligheid met trapbekleding

Treden van een trap kunnen gevaarlijk glad zijn. Naarmate er meer slijtage aan de trap is ontstaan wordt de grip op de traptreden steeds minder. Door gebruik te maken van trapbekleding zorg je voor meer grip. Hierdoor glijd je minder snel uit. Je kunt gebruik maken van sisal, tapijt en vloerbedekking. Door te variëren met kleuren en motieven kun je prachtige effecten krijgen. Het tapijt en de vloerbedekking zijn ook in meerdere kleuren en met meerdere motieven te krijgen. Laat je tijdens het gratis adviesgesprek adviseren over de mogelijkheden die bij jouw wensen passen.

Besparen op jouw traprenovatie in Volendam?

Een nieuwe balustrade helpt ook om de veiligheid op de trap te verbeteren. De stevigheid van een balustrade kan naar verloop van tijd minder worden. Hierdoor kan de balustrade van de muur afraken als jij je daaraan vast probeert te houden terwijl je valt. Om dit te voorkomen kunnen onze traprenovatie specialisten de balustrade opnieuw bevestigen of helemaal vervangen.

Bespaar op traprenovatie Volendam

Woon jij in Volendam of in één van de omliggende dorpen? Dan kun je via Slimster eenvoudig een traprenovatie specialist inschakelen. Vraag de gratis offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met een goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten, inclusief uurloon en nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Volendam

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal