• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Alkmaar

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Alkmaar

  Gesloten trap. 13 treden eerst tapijt verwijderen en klaar maken voor de nieuwe bedekking

  Frans Zeilemakerstraat, Alkmaar

  graag willen we zsm onze dichte trap van 14 treden laten bekleden met tapijt (inclusief zijkanten)

  Betje Wolffstraat, Alkmaar

  Het betreft een open trap, dus ook volledige bekleding.

  Scheepsjagerstraat, Alkmaar

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren Alkmaar

  Woon jij in de buurt van Alkmaar en wil je jouw trap laten renoveren door een specialist? Wij van Slimster zijn actief in heel Nederland en hebben een aantal aangesloten experts in de provincie Noord-Holland. Benieuwd naar de mogelijkheden die deze trapbekleding specialisten kunnen bieden? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk lokale traprenovatie bedrijven. Jouw trap kan binnen één dag volledig worden gerenoveerd, omdat er geen hak- of sloopwerk benodigd is.

  Ontdek de mogelijkheden

  Wanneer je jouw trap wilt laten renoveren zijn er een aantal keuzes die gemaakt dienen te worden. Zo moet je kiezen welk trapbekleding materiaal je wilt hebben en welke afwerking je wenst. Welk materiaal je kiest hangt voor een groot gedeelte af van de beoogde uitstraling, maar ook van de gezinsfase. Heb je jonge kinderen dan is het belangrijk dat de treden van de trap stevig en vooral van een zacht materiaal zijn gemaakt.

  Trap bekleden

  Het laten bekleden van jouw trap kent een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het geluiddempende karakter en de redelijk lage kosten voor het plaatsen van het tapijt. Trap bekleden met tapijt is enorm populair, mede vanwege alle beschikbare kleuren, prints en dessins. Benieuwd naar de verschillende tapijt dessins? Laat je adviseren in een vrijblijvend gesprek met de ervaren vakmannen uit Alkmaar of omgeving.

  Besparen op jouw traprenovatie in Alkmaar?

  Voordelige traprenovatie in Alkmaar

  Woon jij in de regio van Alkmaar en ben je op zoek naar een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd op prijs, ervaring en service. Vraag nu gratis offertes aan en vergelijk deze op prijzen én kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren. Zo kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten voor jouw opdracht inclusief nieuwe trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Alkmaar

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal