• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Wassenaar

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Wassenaar

  16 treden, gesloten trap, ook stootbanden. Met antislipstrip.

  Van Zuylen van Nijeveltstraat, Wassenaar

  Een minimalistische helix spiltrap. Hoogte 430cm en diameter 200 cm. Materiaal mag een combinatie zi

  Landgoed de Wittenburg, Wassenaar

  Het betreft 2 trappen. Graag zou ik ook een offerte willen met laminaat

  Bloemluststraat, Wassenaar

  Traprenovatie offerte

  Trap bekleden in Wassenaar

  De trap is een belangrijk onderdeel van het huis. Het verbindt niet alleen de verschillende verdiepingen, maar ook verschillende functies van jouw woning. Slaapkamers zijn meestal boven terwijl je overdag juist beneden in de woonkamer te vinden bent. Door slijtage kan de trap glad zijn waardoor je kunt uitglijden bij een moment van onoplettendheid. Door de trap te renoveren worden de treden weer stroever en heb meer grip. Ook in Wassenaar kun je een traprenovatie specialist vinden via Slimster. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap renoveren binnen 1 dag. Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trapbekleding materiaal

  Hout, laminaat en pvc zijn de materialen die over het algemeen worden gebruikt bij het trap renoveren. Er zijn verschillende houtsoorten waarvan je gebruik kunt maken. Wil je juist laminaat of pvc gebruiken, dan kan dat ook. Deze zijn met verschillende opdrukken te krijgen. Heb je een kleiner budget voor je traprenovatie? Dan kun je ook gaan voor materialen als linoleum of tapijt. Dit is goedkoper, maar wel is veel designs te plaatsen!

  Besparen op jouw traprenovatie in Wassenaar?

  Traprenovatie Wassenaar voor de laagste prijs

  Woon jij in Wassenaar en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je behoorlijk besparen op de totale kosten van jouw opdracht, inclusief uurloon en voorrijkosten.

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Wassenaar

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal