• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 154.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Wassenaar

Vergelijk 197 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Wassenaar

Het betreft een voor trap bij de voordeur. Tuin is inmiddels klar alleen de trap nog. 220x65 en 17cm

Van Duivenvoordelaan, Wassenaar

Dichte trap, 2 stuks en 2x overloop. 2x draai rechts

Twickelstraat, Wassenaar

24 treden met antrediet grijs en mogelijk verlichting maar dan wel heel subtiel

Van Zuylen van Nijeveltstraat, Wassenaar

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Wassenaar

De trap is een belangrijk onderdeel van het huis. Het verbindt niet alleen de verschillende verdiepingen, maar ook verschillende functies van jouw woning. Slaapkamers zijn meestal boven terwijl je overdag juist beneden in de woonkamer te vinden bent. Door slijtage kan de trap glad zijn waardoor je kunt uitglijden bij een moment van onoplettendheid. Door de trap te renoveren worden de treden weer stroever en heb meer grip. Ook in Wassenaar kun je een traprenovatie specialist vinden via Slimster. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap renoveren binnen 1 dag. Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trapbekleding materiaal

Hout, laminaat en pvc zijn de materialen die over het algemeen worden gebruikt bij het trap renoveren. Er zijn verschillende houtsoorten waarvan je gebruik kunt maken. Wil je juist laminaat of pvc gebruiken, dan kan dat ook. Deze zijn met verschillende opdrukken te krijgen. Heb je een kleiner budget voor je traprenovatie? Dan kun je ook gaan voor materialen als linoleum of tapijt. Dit is goedkoper, maar wel is veel designs te plaatsen!

Besparen op jouw traprenovatie in Wassenaar?

Traprenovatie Wassenaar voor de laagste prijs

Woon jij in Wassenaar en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je behoorlijk besparen op de totale kosten van jouw opdracht, inclusief uurloon en voorrijkosten.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Wassenaar

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal