• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 198.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Nootdorp

Vergelijk 209 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Nootdorp

Is een open trap naar de 2e verdieping met mahoniehouten vloeren en ivm kinderen wil ik graag deze t

Tedingerbroekweg, Nootdorp

Zowel naar de eerste etage (dichte trap) als naar zolder (open trap)

Hof van Duivenvoorde, Nootdorp

we willen de begane grond en de trap naar boven van een pvc vloer voorzien Nu liggen er plavuizen.

Dravik, Nootdorp

Traprenovatie offerte

Trappen bekleden in Nootdorp

In de agglomeratie van Den Haag en Pijnacker kun je ook in Nootdorp terecht voor jouw traprenovatie. Er zijn daar meerdere specialisten die de renovatie graag voor je willen uitvoeren. Woon jij in Nootdorp of omgeving en wil je besparen op kosten voor de traprenovatie? Vraag dan nu gratis trapbekleding offertes aan via Slimster en vergelijk lokale bedrijven. De bij ons aangesloten experts werken met hoogwaardige traprenovatie materialen en hebben jarenlange ervaring. Wij helpen jou met besparen!

traprenovatie nootdorp

Materialen voor de trapbekleding

Een traprenovatie wordt over het algemeen uitgevoerd met hout, laminaat of pvc. Afhankelijk van de veiligheidssituatie op de trap kun je in plaats van hout ook laminaat of pvc gebruiken om slijtageplekken te verwijderen. Als de treden door de slijtage erg dun zijn geworden is een renovatie met eikenhout noodzakelijk om de stevigheid te garanderen.

Besparen op jouw traprenovatie in Nootdorp?

Trap renoveren met bekleding

Om de trap nog veiliger te maken kun je gebruik maken van trapbekleding. Dit maakt de treden stroever waardoor je meer grip hebt. Je kunt gebruik maken van halve manen, tapijt of vloerbedekking. Deze zijn in meerdere kleuren te krijgen en met verschillende motieven. Voor extra veiligheid plaatsen onze traprenovatie specialisten ook balustrades of trapverlichting. Benieuwd naar alle extra opties? Laat je adviseren door een ervaren vakman!

Voorbeelden van traprenovaties bekijken?

Goedkoopste traprenovatie Nootdorp

Woon jij in de regio Nootdorp en wil je een traprenovatie laten uitvoeren? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op kwaliteit en traprenovatie prijs. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Zo kun je eenvoudig besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurloon en voorrijkosten.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Nootdorp

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal