• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Spijkenisse

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Spijkenisse

  Het is een open houten trap. We zouden hem rondom willen laten bekleden.

  Mainstraat, Spijkenisse

  Trap met hoek 3 trappen 15 treden(2 hoeken),16 treden( 2 hoeken) en 17 treden (1 hoek)

  Annette Versluys-Poelmanstraat, Spijkenisse

  alleen de bovenkant van de trap de rest zal zwart geverfd worden

  Fuikenkreek, Spijkenisse

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren op maat in Spijkenisse

  Is jouw oude trap toe aan vernieuwing, maar heb je geen zin om verschillende bedrijven te benaderen? Via Slimster kun je gemakkelijk alle traprenovatie specialisten uit de regio Spijkenisse vergelijken. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige materialen en bieden diverse trapbekleding opties. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal voor het renoveren of bekleden van jouw trappen!

  traprenovatie spijkenisse

  Het vakwerk van onze specialisten

  De offerte-uitbrengende trapbedrijven zijn stuk voor stuk door ons getoetst op ervaring, vereiste diploma’s en certificaten, geleverde kwaliteit en hun klantvriendelijkheidsniveau. Ze kunnen overweg met alle verschillende soorten trappen (wenteltrap, open trap, trap met bovenkwart, etc.), soorten renovatie (bekleden, treden vervangen, overzettreden plaatsen) en materialen (zoals hout, vloerbedekking, tapijt, laminaat, linoleum en blauwstaal). Voor inspiratie kun je uiteraard de traprenovatie voorbeelden van Slimster bekijken.

  Besparen op jouw traprenovatie in Spijkenisse?

  Traponderdelen

  De trapaannemers zijn ook thuis in alle traponderdelen, zoals trapleuningen, trapwangen en trapverlichting. In Spijkenisse, Poortugaal en Oud-Beijerland zien wij steeds vaker dat klanten (led-)lampen laten aanbrengen op hun trappen. Het geeft een erg sfeervol effect, terwijl je beter kunt zien tijdens het traplopen en dus minder risico loopt om te struikelen.

  Ontdek alle traprenovatie materialen

  Voordelige traprenovatie in Spijkenisse

  Woon jij in Spijkenisse en wil je jouw trap renoveren of opnieuw bekleden? Dan ben je bij Slimster op de goede plek. Vraag direct gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit. Eerst nog even de trapbekleding prijzen bekijken? Dat kan ook! Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding voor jouw traprenovatie op maat. Met ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Spijkenisse

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal