• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Spijkenisse

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Spijkenisse

Ik zou graag mijn trap tredes laten verlichten, met warm licht led strip onder de tredes. Met een bewegingssensor...

Laning, Spijkenisse

Graag een offerte voor zowel een open trap als een dichte trap....met verlichting en leuningen evt

Simone de Beauvoirstraat, Spijkenisse

Verwijderen van huidige trapbekleding (tapijt met rubber stootrand) en plaatsen van houten treden met...

Corrie Vonkplantsoen, Spijkenisse

Gratis Traprenovatie offertes

Ook voor inwoners van Spijkenisse en omgeving is Traprenovatie.com beschikbaar! Waarom een offerte aanvraag doen via deze website? Dankzij slimme afspraken met de bedrijven, zijn klussen voor trappen renoveren die hier zijn uitbesteed gemiddeld tientallen procenten goedkoper. Plus: de (gratis) offerte die u ontvangt schept geen verplichtingen, de prijsopgave is altijd inclusief kosten voor montage (dus geen nare verrassingen achteraf) en de specialisten kunnen de klus vaak in minder dan één werkdag klaren!

Prijzen

traprenovatie prijzen spijkenisseWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees meer

Materialen

trap renoveren spijkenisseDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Het vakwerk van onze specialisten

De offerte-uitbrengende trapbedrijven zijn stuk voor stuk door ons getoetst op ervaring, vereiste diploma’s en certificaten, geleverde kwaliteit en hun klantvriendelijkheidsniveau. Ze kunnen overweg met alle verschillende soorten trappen (wenteltrap, open trap, trap met bovenkwart, etc.), soorten renovatie (bekleden, treden vervangen, overzettreden plaatsen) en materialen (zoals hout, vloerbedekking (tapijt, laminaat of linoleum), leder, beton, staal en glas).

Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Traponderdelen

De trapaannemers zijn ook thuis in alle traponderdelen, zoals trapleuningen, trapwangen en trapverlichting. In Spijkenisse, Poortugaal en Oud-Beijerland zien wij steeds vaker dat klanten (led-)lampen laten aanbrengen op hun trappen. Het geeft een erg sfeervol effect, terwijl u beter kunt zien tijdens het traplopen en dus minder risico loopt om te struikelen. Een soort traponderdeel is ook de ruimte onder de trap. Vaak blijft die onbenut, terwijl er nuttige mogelijkheden voor zijn zoals een kapstok of grote kast.

Open of dichte trap

Heeft u al weleens stil gestaan bij het feit of u een open trap of een dichte trap heeft? Een trap die open is, is stijlvol en geeft een ruimtelijke uitstraling. Echter, mensen (met name kinderen) kunnen bij het uitglijden of struikelen met een been tussen de treden door glijden – met alle gevolgen van dien. Een dichte trap kan ook een gunstig effect hebben op de isolatiewaarde. Uw trap laten renoveren kan een goed moment zijn om te switchen van open naar dicht of vice versa.

Gratis traprenovatie offerte in Spijkenisse

Er is een gerede kans dat u voor uw huis te Spijkenisse honderden euro’s goedkoper uit bent als u de renovatieklus uitbesteed via Traprenovatie.com. Hoe goedkoop de offerte is? Er is maar één manier om het uit te vinden: door het internetformulier hieronder in te vullen.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Spijkenisse
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal