• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Strijen

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Strijen

  Haii,graag betonlook trap en nieuwe armleuning. Met vriendelijke groetjes Jolanda Heijer

  Marijkestraat, Strijen

  Dichte trap, 13 treden, 2 bochten. Graag een prijs indicatie. Alleen de treden bekleden

  Marijkestraat, Strijen

  2 gesloten trappen, beide trappen hebben 15 treden en 2 kwarten per trap. Graag alleen offerte voor

  Bernhardstraat, Strijen

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Strijen

  Ben jij woonachtig in Strijen en zijn de trappen in jouw huis toe aan vervanging? Dan ben je bij Slimster op de goede plaats. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Daarbij werken ze enkel met hoogwaardige materialen en bieden ze de meest uiteenlopende extra trapbekleding opties. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag nu gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste deal!

  Trap renoveren voor een nieuw uiterlijk

  Als je tevreden bent met de huidige trap, kun je hem qua uiterlijk natuurlijk zo laten bij renovatie of bekleding. Het kan echter ook een mooie kans zijn om jouw trap in een nieuw jasje te steken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander materiaal om te bekleden (vloerbedekking, laminaat, tapijt, etc.). Misschien wil je wel een trap van hout? Soorten als essen, mahonie of eiken kunnen enorm stijlvol zijn. Voor een bijzondere inslag kun je ook glas, beton of staal nemen. Ook met het plaatsen van lampen op de trapwangen (vaak van led) of een nieuwe trapleuning, kun je zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling.

  Besparen op jouw traprenovatie in Strijen?

  Goedkope traprenovatie Strijen

  Woon jij in Strijen en ben je op zoek naar een goede traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster op de goede plaats. Bij ons kun je gratis traprenovatie offertes vergelijken op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren, compleet op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van jouw klus, inclusief uurloon en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Strijen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal