Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Strijen

Vergelijk 215 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Strijen

Haii,graag betonlook trap en nieuwe armleuning. Met vriendelijke groetjes Jolanda Heijer

Marijkestraat, Strijen

Dichte trap, 13 treden, 2 bochten. Graag een prijs indicatie. Alleen de treden bekleden

Marijkestraat, Strijen

2 gesloten trappen, beide trappen hebben 15 treden en 2 kwarten per trap. Graag alleen offerte voor

Bernhardstraat, Strijen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Strijen

Ben jij woonachtig in Strijen en zijn de trappen in jouw huis toe aan vervanging? Dan ben je bij Slimster op de goede plaats. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Daarbij werken ze enkel met hoogwaardige materialen en bieden ze de meest uiteenlopende extra trapbekleding opties. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag nu gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste deal!

Trap renoveren voor een nieuw uiterlijk

Als je tevreden bent met de huidige trap, kun je hem qua uiterlijk natuurlijk zo laten bij renovatie of bekleding. Het kan echter ook een mooie kans zijn om jouw trap in een nieuw jasje te steken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander materiaal om te bekleden (vloerbedekking, laminaat, tapijt, etc.). Misschien wil je wel een trap van hout? Soorten als essen, mahonie of eiken kunnen enorm stijlvol zijn. Voor een bijzondere inslag kun je ook glas, beton of staal nemen. Ook met het plaatsen van lampen op de trapwangen (vaak van led) of een nieuwe trapleuning, kun je zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling.

Besparen op jouw traprenovatie in Strijen?

Goedkope traprenovatie Strijen

Woon jij in Strijen en ben je op zoek naar een goede traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster op de goede plaats. Bij ons kun je gratis traprenovatie offertes vergelijken op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren, compleet op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van jouw klus, inclusief uurloon en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Strijen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal