Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Sliedrecht

Vergelijk 216 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Sliedrecht

Die stootborden van de trap lopen diagonaal met de trap mee omhoog dus ongeveer onder 135 graden ten

L. van der Wielstraat, Sliedrecht

Het is een open trap, begint met een soort draai en boven aan ook een kleine draai, het liefst grijs

Dr. Kuyperstraat, Sliedrecht

Dichte trap, zowel trede als stootborden zwart (ral 9005, mat)

Oranjestraat, Sliedrecht

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Sliedrecht

De trap is een plek die snel slijt, terwijl slijtageplekken als afbladderende verf, loszittende bekleding en gaten snel opvallen door het hoogteverschil. Dit is iets wat je niet wilt, aangezien het er lelijk uitziet en onveilig is. Traprenovatie in jouw huis te Sliedrecht hoeft gelukkig niet veel te kosten als je een beroep doet op Slimster. De bij ons aangesloten trapbekleding specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren en bieden traprenovatie opties van de hoogste kwaliteit. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Alle soorten, maten en prijzen

Trappen zijn er in alle soorten, maten en kosten, traprenovatie ook. Zo zijn er verschillende gradaties, van opnieuw lakken of vernissen, tot jouw trap laten bekleden, overzettreden aanbrengen of zelfs de treden vervangen. Overzettreden zijn een goedkope optie, die de trap er meteen als nieuw laten uitzien. Het zijn namelijk zeer dunne treden die over de oude treden worden geplaatst. De prijzen voor renovatie worden in hoge mate bepaald door de maat van de trap en de gebruikte materialen (zoals eiken, laminaat of PVC).

Besparen op jouw traprenovatie in Sliedrecht?

Beste deal traprenovatie Sliedrecht

Woon jij in Sliedrecht en ben je benieuwd naar de kosten voor een traprenovatie in jouw woning? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale prijs voor jouw project, inclusief uurloon en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sliedrecht

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal