• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Sliedrecht

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Sliedrecht

  Dichte trap, zowel trede als stootborden zwart (ral 9005, mat)

  Oranjestraat, Sliedrecht

  Overzettreden voor een open trap in nieuwbouwhuis. 2 maal een kwart draai

  Thorbeckelaan, Sliedrecht

  ik wil graag mijn trapbekenden met PVC. de woning heft twee trappen een open en een dichte trap. elk

  Populierenhof, Sliedrecht

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding Sliedrecht

  De trap is een plek die snel slijt, terwijl slijtageplekken als afbladderende verf, loszittende bekleding en gaten snel opvallen door het hoogteverschil. Dit is iets wat je niet wilt, aangezien het er lelijk uitziet en onveilig is. Traprenovatie in jouw huis te Sliedrecht hoeft gelukkig niet veel te kosten als je een beroep doet op Slimster. De bij ons aangesloten trapbekleding specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren en bieden traprenovatie opties van de hoogste kwaliteit. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Alle soorten, maten en prijzen

  Trappen zijn er in alle soorten, maten en kosten, traprenovatie ook. Zo zijn er verschillende gradaties, van opnieuw lakken of vernissen, tot jouw trap laten bekleden, overzettreden aanbrengen of zelfs de treden vervangen. Overzettreden zijn een goedkope optie, die de trap er meteen als nieuw laten uitzien. Het zijn namelijk zeer dunne treden die over de oude treden worden geplaatst. De prijzen voor renovatie worden in hoge mate bepaald door de maat van de trap en de gebruikte materialen (zoals eiken, laminaat of PVC).

  Besparen op jouw traprenovatie in Sliedrecht?

  Beste deal traprenovatie Sliedrecht

  Woon jij in Sliedrecht en ben je benieuwd naar de kosten voor een traprenovatie in jouw woning? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale prijs voor jouw project, inclusief uurloon en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sliedrecht

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal