• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Zoeterwoude

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zoeterwoude

Bekleden dichte trap met pvc of laminaat. Ook de stootranden.

Essenlaan, Zoeterwoude

15 traptreden waarbij er 2 rechts draaiende bochten in zitten. (standaard rijhuis trap). Zwarte anti-slip...

Stadhouderslaan, Zoeterwoude

Traprenovatie... trap met dubbele draai, 13 treden en een welstuk inclusief 14 stootborden. HPL of CPL...

5 Meilaan, Zoeterwoude

Gratis Traprenovatie offertes

Een traprenovatie is een spannende gelegenheid. Het liefst wilt u iemand in de omgeving die het trap renoveren voor u uitvoert. Daarom kunt u bij Traprenovatie.com een specialist uit de regio van Zoeterwoude vinden. Dit scheelt u voorrijkosten en u stimuleert de lokale economie. Een win win situatie. Bovendien krijgt u ook een gratis adviesgesprek met de specialist die u kiest. Dan kunt u uw wensen duidelijk maken en kan de specialist u informeren over de mogelijkheden.

Naast het esthetische effect van een traprenovatie, namelijk een frissere uitstraling. Heeft een traprenovatie ook voordelen voor de veiligheid op de trap. Een versleten trap is namelijk gladder, waardoor u meer kans heeft om van de trap te vallen. Bij een gerenoveerde trap zijn de treden iets stroever. Bovendien wordt er bij de renovatie ook gekeken naar de stevigheid van de balustrade. Die wordt dan of verstevigd of helemaal vervangen. Op die manier heeft u een zekere grip mocht u onverwachts toch nog uitglijden.

Voorbeelden

trap renoveren zoeterwoudeInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen zoeterwoudeWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Materialen bij het trap renoveren

Uw trap kan gerenoveerd worden met hout, laminaat en pvc. Zoals u ziet is er voor elk gereserveerde budget een oplossing. Het laminaat en pvc kunnen namelijk dezelfde uitstraling krijgen als hout, maar zijn goedkopere materialen. Echter hout is duurzamer dan laminaat of pvc. Als u uw trap met hout renoveert hoeft u minder snel een nieuwe renovatie uit te voeren. Bovendien is het ook milieuvriendelijker dan laminaat of pvc waar meer bewerkingen op worden uitgevoerd dan op het hout.

Uw trap bekleden

Ook een trap met bekleding kan gerenoveerd worden. Een trap met vloerbedekking kan nieuwe vloerbedekking krijgen, maar u kunt ook voor een totaal nieuwe look gaan met halve manen en tapijt. Daardoor ziet u ook de treden. Dit heeft als effect dat niet alleen de kleuren en het stof de uitstraling van de trap bepalen, want ook het contrast tussen de stof en het hout zorgt voor een prachtig esthetisch effect. De trap kan er ook ruimer door lijken.

Gratis traprenovatie offerte Zoeterwoude aanvragen

Om een traprenovatie specialist te vinden vraagt u een vrijblijvende gratis offerte aan. U krijgt dan meerdere aanbiedingen van specialisten uit de regio van Zoeterwoude. U kunt de prijzen met elkaar vergelijken en zo voor de goedkoopste prijs gaan, of voor de specialist waarbij u denkt de beste prijs kwaliteit verhouding te vinden. Als leuke extra krijgt u een gratis adviesgesprek met de specialist van uw keuze. De trap wordt daarna in 1 dag gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zoeterwoude
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal