Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Nijmegen

Vergelijk 712 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Nijmegen

3 wanden van keuken dienen gestuct te worden. Ook plaffond dient gestuukt te worden. Muur tussen ka

Merelstraat, Nijmegen

Ik wil graag het mdf-aanrechtblad van mijn keuken met beton ciré laten aanpassen.

Marialaan, Nijmegen

voorkeur voor leemstucwerk aanbrengen op gips stucplaten. Betreft 4 rechthoekige ruimtes. Vrij van o

Akkerlaan, Nijmegen

Stukadoor offerte

Je woning in Nijmegen laten stucen?

Zoek jij een ervaren stukadoorsbedrijf in Nijmegen? Onze aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland en dus ook in het zuiden van het land. Zo zijn stukadoors uit ons netwerk ook actief in Nijmegen en kunnen zij allerlei soorten stucwerk voorzien in slaapkamer, woonkamer en zelf in de badkamer. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder het aanbrengen van betonstuc of glad stucwerk. In Nijmegen zijn een hoop oudere woningen te vinden, waardoor pleisterwerk meer zal voorkomen dan bijvoorbeeld het spackspuiten van jouw muren. Vraag via Slimster eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en jij kiest het bedrijf met de beste deal die de klus mag uitvoeren.

Verschillende stucwerk materialen mogelijk

Stukadoors brengen een afwerklaag aan op allerlei soorten oppervlakten. Zo kan je je binnenmuur laten stucen of in combinatie met jouw plafond laten stucen. Wil je jouw woonkamer behangklaar maken dan kan je je muur voorzien van glad stucwerk of wil je een luxe badkamer, kies dan voor betonstuc. Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk met elk haar eigen kenmerken en prijzen. Bekijk de stucwerk prijzen om een beeld te krijgen van de kosten of vraag direct vrijblijvend offertes aan via Slimster.

Stucwerk offerte in Nijmegen voor de laagste prijs

Deskundig advies en een duidelijk overzicht van de prijzen zijn belangrijk. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met ervaren stukadoors uit regio Nijmegen. Vul het offerteformulier in en ontvang tot maximaal 4 stukadoor offertes. Deze vergelijk je slim op prijs en kwaliteit. Vervolgens kies jij de vakman die de klus mag uitvoeren. Besteed je stucwerk uit, vergelijk en loop de beste deal voor je klus niet mis.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Nijmegen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal