• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Nijmegen

  Vergelijk 668 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Nijmegen

  Ik ben op zoek naar een stukadoor voor alle muren, beneden en boven. Totaal oppervlakte geschat op 1

  Terracottastraat, Nijmegen

  Het betreft een woning uit 2019. Hiervan willen we graag de plafonds laten stucen met een platte pli

  Heinrich Böllstraat, Nijmegen

  In ieder geval 1 muur met 3 scheuren stucen (15m2), mogelijk andere muren, 35m2 ook, afhankelijk van

  Hugo de Grootstraat, Nijmegen

  Stukadoor offerte

  Je woning in Nijmegen laten stucen?

  Zoek jij een ervaren stukadoorsbedrijf in Nijmegen? Onze aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland en dus ook in het zuiden van het land. Zo zijn stukadoors uit ons netwerk ook actief in Nijmegen en kunnen zij allerlei soorten stucwerk voorzien in slaapkamer, woonkamer en zelf in de badkamer. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder het aanbrengen van betonstuc of glad stucwerk. In Nijmegen zijn een hoop oudere woningen te vinden, waardoor pleisterwerk meer zal voorkomen dan bijvoorbeeld het spackspuiten van jouw muren. Vraag via Slimster eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en jij kiest het bedrijf met de beste deal die de klus mag uitvoeren.

  Verschillende stucwerk materialen mogelijk

  Stukadoors brengen een afwerklaag aan op allerlei soorten oppervlakten. Zo kan je je binnenmuur laten stucen of in combinatie met jouw plafond laten stucen. Wil je jouw woonkamer behangklaar maken dan kan je je muur voorzien van glad stucwerk of wil je een luxe badkamer, kies dan voor betonstuc. Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk met elk haar eigen kenmerken en prijzen. Bekijk de stucwerk prijzen om een beeld te krijgen van de kosten of vraag direct vrijblijvend offertes aan via Slimster.

  Stucwerk offerte in Nijmegen voor de laagste prijs

  Deskundig advies en een duidelijk overzicht van de prijzen zijn belangrijk. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met ervaren stukadoors uit regio Nijmegen. Vul het offerteformulier in en ontvang tot maximaal 4 stukadoor offertes. Deze vergelijk je slim op prijs en kwaliteit. Vervolgens kies jij de vakman die de klus mag uitvoeren. Besteed je stucwerk uit, vergelijk en loop de beste deal voor je klus niet mis.

  Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Nijmegen

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal