• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Hoogeveen

  Vergelijk 670 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Hoogeveen

  Ouwe stucwerk moet er afgekrabd worden en weer met nieuwe aansmeren...

  Grote Kerkstraat, Hoogeveen

  Plafond spacken, en 2 muurtjes sierpleister. Liefst zo snel mogelijk

  Leeuweriklaan, Hoogeveen

  Wij zijn met spoed door droevige omstandigheden van onze stukadoor haastig op zoek naar een goede be

  Tamboerlaan, Hoogeveen

  Stukadoor offerte

  Woning stucen in Hoogeveen

  Ben jij bezig met een kleine renovatie en zoek jij een betaalbare stukadoor? Via Slimster kom je gemakkelijk en snel in contact met vakmannen die werkzaam zijn in regio Hoogeveen. Het stucen van je woning moet natuurlijk goed gedaan worden, want dit is echt een precisiewerk. Aangesloten stukadoors weten wat zij doen en zorgen dat het stucwerk goed opgeleverd wordt. Benieuwd naar de soorten stucwerk of wil je alvast inspiratie opdoen door stucwerk voorbeelden te bekijken? Vraag gratis en vrijblijvend maximaal 4 stukadoor offertes aan en vind de beste deal!

  Welk soort stucwerk kies jij?

  Wil je de muren in jouw woning strak maken? Glad stucwerk kan, net als vele andere soorten stucwerk, op allerlei manieren toegepast worden. Of ben je juist op zoek naar een mooie en goedkope afwerking voor je muren en plafonds? Dan kan een stukadoor jouw woning opfleuren met spackspuitwerk. Hierbij wordt het stucwerk machinaal aangebracht. Wanneer je je badkamer gaat renoveren, dan kun je de muren ook met betonstuc voorzien. Dit geeft weer een luxueuzere uitstraling. Zo zie je dat veel mogelijk is met allerlei verschillende stucwerk materialen. Wat kies jij?

  Stucwerk Hoogeveen voor de laagste prijs

  Woon jij in Hoogeveen en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Hoogeveen en omgeving. Zo hebben zij altijd wel een referentie in het centrum, Wolfsbos, Venesluis of een andere wijk zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

  Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Hoogeveen

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal