• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Groningen

  Vergelijk 666 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Groningen

  Er zijn nieuwe leidingen in de muur gefreesd, eea moet aangesmeerd worden en opnieuw gespacked.

  Eckhartstraat, Groningen

  Een binnenmuurtje wordt ivm vocht geïnjecteerd en moet daarna weer mooi vlak worden zodat het kan wo

  Kerkstraat, Groningen

  Graag wil ik een betonnen muur laten sturen in de woonkamer. Hiervoor moet een radiator worden verwi

  Fongersplaats, Groningen

  Stukadoor offerte

  Je woning in Groningen laten stucen?

  Zoek jij een ervaren stukadoorsbedrijf in Groningen? Onze aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland en dus ook in het noorden van het land. Zo zijn stukadoors uit ons netwerk ook actief in Groningen en kunnen zij allerlei soorten stucwerk voorzien in slaapkamer, woonkamer en zelf in de badkamer. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder het aanbrengen van betonstuc of glad stucwerk. In Groningen zijn een hoop oudere woningen te vinden, waardoor pleisterwerk meer zal voorkomen dan bijvoorbeeld het spackspuiten van jouw muren. Vraag via Slimster eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en jij kiest het bedrijf met de beste deal die de klus mag uitvoeren.

  Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

  Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Groningen en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Beste stucwerk prijzen in Groningen

  Door eenvoudig een stukadoor offerte aan te vragen via ons kom je gemakkelijk in contact met ervaren vakmannen die werken in Groningen en omgeving. Door slim de prijzen te vergelijken vind jij de beste deal en kun je je woning goedkoop laten stucen. Alvast benieuwd naar de stucwerk prijzen of wil je direct vrijblijvende offertes aanvragen? Via Slimster kies je de specialist met de beste deal.

  Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Groningen

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal