• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 141.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Kozijnen Groningen

Vergelijk 796 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Groningen

1 schuifpui, hoog 2.48m breed 2.00m, 1 vast kozijn hoog 1.55m breed 1.00m Beide in kleur wit.

Hendrik de Vriesstraat 10 10, Groningen

b90 x h170 b90 x h145 (3x) b93 x h160 (2x) b54 x h134

Galkemaheerd, Groningen

2 kozijnen, - buitenmaat: b. 2755 x h. 1373 (draai/kiep) - buitenmaat: b. 745 x h. 1365 (draai/ki

Hoendiep, Groningen

Kozijnen offerte

Kozijnen laten plaatsen in Groningen

Wil jij nieuwe kozijnen laten plaatsen in Groningen? Slimster heeft specialisten aangesloten in heel Nederland, waaronder bedrijven die werken in Groningen en omgeving. Wanneer je nog niet weet welk soort ramen of type deuren je wilt laten plaatsen of wilt vervangen, dan kunnen experts uit ons netwerk jou hierin adviseren en een vrijblijvend adviesgesprek met je inplannen. Vraag via ons gratis tot 5 offertes aan en kom eenvoudig in contact met regionale kozijn-bedrijven. Jij kiest uiteindelijk het bedrijf met de beste deal, waardoor je gemakkelijk kunt besparen op de kosten van nieuwe kozijnen.

Kozijnen laten plaatsen?

Het voordeel van meerdere kozijn offertes

Je ontvangt tot maximaal 5 offertes, waaruit een goede vergelijking kunt maken door slim te vergelijken op prijs, kwaliteit en service van de aangesloten specialisten. Zij staan tevens altijd voor je klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek om van tevoren de situatie in te schatten en te bekijken. Niet alle soorten materialen kozijnen zijn namelijk geschikt voor je woning.

De voordelen van verschillende materialen

Elk type raam en soort materiaal heeft zo zijn eigen kenmerken en voordelen. Zo bieden houten kozijnen een warme en klassieke uitstraling en bieden kunststof kozijnen weer een hogere isolatiewaarde van je woning. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan de kozijnen voorbeelden of vraag via Slimster kozijn offertes aan en kom in contact met maximaal 5 partijen.

Vind de juiste kozijnspecialist in de omgeving van Groningen

Het vinden van de juiste aanbieder en de beste prijs is niet gemakkelijk. Bij Slimster zijn een tal van specialisten aangesloten die werken in de omgeving van Groningen. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden en jou adviseren welke kozijnen het beste bij je woning passen. Vraag via ons kozijn offertes aan en uit de ontvangen offertes kies jij het bedrijf wat het beste bij je past met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Groningen

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal