• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Groningen

Vergelijk 357 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Groningen

Gaat om 2 kapellen. 1 wordt vervangen. Ander nieuw. Wil raam kozijn delen wit en opbouw antraciet. Met...

Ooster Badstraat, Groningen

Inclusief levering en installatie exclusief afwerking aan de binnenkant. Plat dak. Kleur zwart of wit....

Laan Corpus den Hoorn, Groningen

Onze buren hebben ook een nokverhoging geplaatst, via de gemeente hebben we de bouwtekeningen weten te...

Van Iddekingeweg, Groningen

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Groningen

Ook helemaal in Noorden van Nederland worden dakkapellen via Dakkapellen.com geplaatst. Voor een dakkapel in Groningen kunt u dus altijd contact met ons opnemen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Bij het plaatsen van een dakkapel komen een aantal zaken kijken, echter alles wat voor u uit handen genomen. Van bouwtekening tot dakkapel vergunning, alles wordt geregeld. Doorgaans worden de meeste dakkapellen bovendien ook volledig in één dag geplaatst. U heeft dus weinig overlast en weinig afval. Dit nemen wij namelijk altijd met ons mee! Meer informatie nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Dakkapel prijzen in Groningen

Wij werken met hout, kunststof, zink, polyester en alles kan prefab ontwikkeld worden, waardoor u kiest voor een dakkapel die zowel op isolatiewaarde als waterdichtheid uitstekend scoort. U heeft optimaal plezier van uw dakkapel, waarmee u er ook voor zorgt dat er meer licht in uw woning zal vallen en u de waarde vergroot. Ideaal voor een latere verkoop van uw woning.

Onze werkwijze
Via Dakkapellen.com wordt uw dakkapel snel geplaatst naar uw wensen. Uw wensen als klant staan volledig centraal.

 1. U vraagt vrijblijvend vijf GRATIS offertes aan.
 2. Een specialist komt langs en geeft u advies.
 3. Samen worden uw wensen besproken.
 4. Uw dakkapel wordt in één dag geplaatst!

Vergunningskosten Groningen

De vergunningskosten in Groningen zijn niet alleen anders dan in andere steden, ook de wijze waarop de kosten worden berekend zijn anders in de rest van het land. De leges kosten bedragen in Groningen € 34,80 per € 1.000,- aan bouwkosten. De gemiddelde prijs voor een dakkapel is al snel € 4.000,- a € 5.000,-. Dit geeft u dus een indicate van de kosten voor een vergunning in Groningen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op of vraag direct vijf GRATIS offertes aan. Dakkapellen.com kan de aanvraag van de vergunning voor u volledig uit handen nemen zonder extra kosten. Wij bieden de meest uitgebreide service voor een dakkapel.

Vraag vijf gratis offertes aan!

Een dakkapel in Groningen biedt een waardevolle toevoeging aan een woning. Kies voor de absolute specialist op dit gebied, waarmee u puur vakmanschap met ervaring en kwaliteit kunt combineren. Wij zijn actief inde hele provincie Groningen. Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld wordt u aanvraag doorgestuurd naar vijf aangesloten partners. Zij zullen allen een offerte opstellen met de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek.

Voorwaarden vergunning

De voorwaarden voor een vergunning verschillen per gemeente in Nederland. Daarnaast is een vergunning niet altijd verplicht. Bijvoorbeeld een vergunning achterop het huis kan altijd zonder vergunning geplaatst mits er aan de standaard richtlijnen wordt gehouden. Een dakkapel aan de zijkant kan ook zonder vergunning mits deze zijkant niet aan de straatkant zit. Indien de dakkapel aan de voorzijde zit dan moet wel een vergunning aangevraagd worden. Onderstaande vindt u hiervoor de richtlijnen in Groningen. Mocht de dakkapel niet aan deze eisen voldoen dan moet deze nog apart door de welstandscommissie beoordeeld worden.

 • De richtlijnen in Groningen zijn in 2008 volledig opnieuw strak gezet.
 • Een nieuwe dakkapel moet aansluiten bij eerder geplaatste dakkapellen.
 • De dakkapel mag niet breder zijn dan 30% van het dakvlak. Bovendien is de maximale breedte vastgezet op 2 meter.
 • De maximale hoogte is vastgesteld op 1,3 meter.
 • De gebruikte materialen moeten aansluiten bij het huis.
 • Een dakkapel achterop de woning mag zonder vergunning gebouwd worden.

Indien uw woning monumentaal is, dan treden er nog landelijke richtlijnen in werking. Wilt u dit zeker weten? U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl. Daarna kunt u via deze website ook de vergunning online aanvragen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Groningen
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal