• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 198.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Harlingen

Vergelijk 209 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Harlingen

Gesloten trap van nieuwbouwwoning bekleden met vinyl of pvc

Vliestroom, Harlingen

Gesloten trap met 14 treden. Graag ook een nieuwe leuning aan de muur erbij.

Galjoenweg, Harlingen

Gesloten trap, 14 treden en een kwart draai bovenaan.

Spinhuisstraat, Harlingen

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Harlingen

Een oude en versleten trap ziet er niet alleen minder mooi uit, het kan ook gevaarlijk worden. Gladde plekken vergroten de kans op valpartijen en lelijke blessures. Een hele nieuwe trap laten plaatsen is vaak niet nodig. Door een goede traprenovatie kun je weer jarenlang genieten van een stevige, veilige en mooie trap. Ook in Harlingen en omgeving zijn trapbekleding specialisten uit het Slimster-netwerk actief. Zij kunnen alle soorten trappen renoveren en werken enkel met de beste traprenovatie materialen. Benieuwd naar alle kosten en mogelijkheden? Bekijk hier trapbekleding inspiratie of vraag direct gratis offertes aan!

  • Bespaar op de voorrijkosten
  • Stimuleer de lokale economie
  • Plan gemakkelijk afspraken
traprenovatie harlingen

Trap renoveren met tapijt

Tapijt op de trap is niet alleen lekker als je ’s ochtends uit bed opstaat, het geeft de trap tevens een luxueuze uitstraling voor jezelf en jouw bezoek. De traprenovatie specialisten van Slimster kunnen jouw trappen compleet naar wens renoveren en opnieuw bekleden. Daarnaast heb je de keus uit diverse traprenovatie opties om de trappen en treden helemaal af te maken. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe balustrade of trapverlichting om de veiligheid te vergroten.

Besparen op jouw traprenovatie in Harlingen?

Beste deal voor traprenovatie Harlingen

Woon jij in Harlingen of omgeving en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis offertes aan en vergelijk deze op prijzen én kwaliteit. Selecteer de vakman met de meest aantrekkelijke aanbieding en laat jouw trap renoveren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent op de traprenovatie kosten besparen!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Harlingen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal