• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Zwolle

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Zwolle

  Nu een krakende en te vaak geverfde houten trap. Is aan vervanging toe waardoor gekraak ophoudt.

  Assendorperdijk, Zwolle

  Beste, wij hebben 2 houten trappen boven elkaar staand. De onderste trap is dicht met stootborden en

  Voermanstraat, Zwolle

  Hallo, Wij willen graag onze trap renoveren. Het betreft een rechte trap die op het laatst naar lin

  Suurhoffstraat, Zwolle

  Traprenovatie offerte

  Trap bekleden in Zwolle

  Is jouw trap versleten en toe aan nieuwe trapbekleding? Of zijn de traptreden in zeer slechte staat en is een complete renovatie nodig? Ook in Zwolle zijn de experts uit het Slimster-netwerk actief om jouw trappen te renoveren. Onze traprenovatie specialisten hebben jarenlange ervaring in het renoveren van alle soorten trappen en werken met de beste trapbekleding materialen. Of je nu een wenteltrap, steektrap of spiltrap hebt, onze vakmannen hebben de beste oplossing. Vraag gratis offertes aan en vind de scherpste aanbieding!

  Ontdek de mogelijkheden

  Bij het renoveren van de trap heb je de keus uit verschillende materialen, kleuren, dessins en extra opties. Ga je voor hout of kies je toch voor PVC trapbekleding? In een vrijblijvend adviesgesprek kan de traprenovatie specialist uit Zwolle informeren over de juiste keuze. Dus ook voor de afwerking van jouw gerenoveerde trap. Wat dacht je bijvoorbeeld van trapverlichting in de treden of een mooie balustrade voor extra veiligheid?

  Trap laten bekleden

  De aangesloten specialisten van Slimster kunnen jouw trappen op verschillende manieren renoveren. Een van de meest gekozen renovatie opties is het laten stofferen of bekleden van de trappen met tapijt. Trapbekleding met tapijt is veelal goedkoper dan materialen als eikenhout of laminaat en biedt erg veel dessins en kleuren. Bovendien is het zachte tapijt heerlijk warm aan je bloten voeten en biedt het veel comfort!

  Besparen op jouw traprenovatie in Zwolle?

  Goedkope traprenovatie Zwolle

  Woon jij in Zwolle of omliggende dorpen en ben je op zoek naar de beste traprenovatie specialist? Vergelijk lokale bedrijven door gebruik te maken van ons offertesysteem. Je ontvangt maximaal 4 gratis offertes en vergelijkt deze op de prijzen én kwaliteit. Kies de vakman met het voordeligste aanbod en laat jouw trap renoveren of bekleden, compleet naar wens. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten voor nieuwe trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zwolle

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal