• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 155.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Zwolle

Vergelijk 197 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Zwolle

Geen verlichting, geen leuningen, 12 treden dichte trap halve draai, 12 treden open trap halve dr

Calsstraat, Zwolle

Betreft een dichte trap met 2x een kwart draai en 15 treden. (6 recht, 9 'bochten'). Offerte graag v

Toutenburgstraat, Zwolle

12 treden. Trap is reeds kaal gemaakt, nog niet geschuurd. Hoe zit het met de zijkanten? Dienen we d

Moeraszegge, Zwolle

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Zwolle

Is jouw trap versleten en toe aan nieuwe trapbekleding? Of zijn de traptreden in zeer slechte staat en is een complete renovatie nodig? Ook in Zwolle zijn de experts uit het Slimster-netwerk actief om jouw trappen te renoveren. Onze traprenovatie specialisten hebben jarenlange ervaring in het renoveren van alle soorten trappen en werken met de beste trapbekleding materialen. Of je nu een wenteltrap, steektrap of spiltrap hebt, onze vakmannen hebben de beste oplossing. Vraag gratis offertes aan en vind de scherpste aanbieding!

Ontdek de mogelijkheden

Bij het renoveren van de trap heb je de keus uit verschillende materialen, kleuren, dessins en extra opties. Ga je voor hout of kies je toch voor PVC trapbekleding? In een vrijblijvend adviesgesprek kan de traprenovatie specialist uit Zwolle informeren over de juiste keuze. Dus ook voor de afwerking van jouw gerenoveerde trap. Wat dacht je bijvoorbeeld van trapverlichting in de treden of een mooie balustrade voor extra veiligheid?

Trap laten bekleden

De aangesloten specialisten van Slimster kunnen jouw trappen op verschillende manieren renoveren. Een van de meest gekozen renovatie opties is het laten stofferen of bekleden van de trappen met tapijt. Trapbekleding met tapijt is veelal goedkoper dan materialen als eikenhout of laminaat en biedt erg veel dessins en kleuren. Bovendien is het zachte tapijt heerlijk warm aan je bloten voeten en biedt het veel comfort!

Besparen op jouw traprenovatie in Zwolle?

Goedkope traprenovatie Zwolle

Woon jij in Zwolle of omliggende dorpen en ben je op zoek naar de beste traprenovatie specialist? Vergelijk lokale bedrijven door gebruik te maken van ons offertesysteem. Je ontvangt maximaal 5 gratis offertes en vergelijkt deze op de prijzen én kwaliteit. Kies de vakman met het voordeligste aanbod en laat jouw trap renoveren of bekleden, compleet naar wens. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten voor nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zwolle

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal