• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Wageningen

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Wageningen

  Ik heb twee gesloten trappen die ik beide netjes bekleed wil hebben.

  Bloemhof, Wageningen

  Het betreft een dichte trap met 14 treden met overloop . Plus zijkanten.

  Tulpstraat, Wageningen

  Bekleden met PVC van twee draaiende open trappen (15 treden per trap) in een nieuwbouwhuis. Tevens s

  Nijlantsingel, Wageningen

  Traprenovatie offerte

  Trap laten renoveren in Wageningen

  Woon jij in Wageningen of omgeving en is jouw trap toe aan een renovatie? De bij ons aangesloten specialisten maken jouw trap veiliger. Om dit doel te bewerkstelligen gebruiken de aangesloten specialisten veel verschillende materialen en opties. In de plaats Wageningen hebben de specialisten al verschillende opdrachten uitgevoerd in zowel oudere- als nieuwbouw woningen. In nieuwbouw huizen plaatsen zij doorgaans balustrades en trapleuningen, waardoor de kans op een valpartij kleiner zal worden.

  Tip: Binnen 1 dag kunnen de experts jouw trap renoveren. Zoals je hieronder ziet zonder groot hak- en sloopwerk.

  traprenovatie wageningen

  Materialen, kleuren en opties

  Heb jij gekozen voor een traprenovatie via Slimster? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden wat betreft de kleuren, opties en materialen waarmee onze specialisten werken. Zo kun je kiezen uit meer dan zeven verschillende traprenovatie materialen waaronder hout, tapijt en laminaat. Daarnaast heb je noog een legio aan renovatie opties tot je beschikking. Denk hierbij aan: trapverlichting, antislip strips en trapwangen.

  Goedkope traprenovatie in Wageningen?

  Trap laten bekleden met tapijt

  Een trapbekleding met tapijt is één van de meest gekozen renovatie opties. Wat maakt deze optie zo interessant zul je wellicht denken. Het antwoord is vrij simpel, het materiaal tapijt is namelijk verkrijgbaar in verschillende dessins en prijsklassen. De trap bekleden met tapijt of vloerbedekking is vaak goedkoper en bovendien mogelijk op alle trappen. Of je nu een dichte trap, open trap of wenteltrap hebt thuis.

  Beste deal voor traprenovatie Wageningen

  Wil jij jouw trap laten renoveren compleet naar jouw wens? De traprenovatie specialisten uit het Slimster-netwerk zijn actief in Wageningen en helpen jou graag bij het opknappen van de trappen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk deze eenvoudig op prijs én kwaliteit. Kies de vakman met de beste aanbieding en bespaar tot wel 45% op de totale kosten van de trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Wageningen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal