Vergelijk specialisten in en rond Wageningen

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Wageningen

Het moet materiaal zijn waar men geen lijmresten vd vloerbedekking doorheen ziet. Hout of laminaat o

Kamperfoelielaan, Wageningen

traptreden en stoot borden zelfde kleur, prijs graag met verlichting en zonder verlichting

Laantje van Erik, Wageningen

Trap BG is dicht, trap naar zolder is open trap. Nieuwbouwwoning uit 2018, het gaat om het bekleden

Van de Weerdstraat, Wageningen

Trap laten renoveren in Wageningen

Woon jij in Wageningen of omgeving en is jouw trap toe aan een renovatie? De bij ons aangesloten specialisten maken jouw trap veiliger. Om dit doel te bewerkstelligen gebruiken de aangesloten specialisten veel verschillende materialen en opties. In de plaats Wageningen hebben de specialisten al verschillende opdrachten uitgevoerd in zowel oudere- als nieuwbouw woningen. In nieuwbouw huizen plaatsen zij doorgaans balustrades en trapleuningen, waardoor de kans op een valpartij kleiner zal worden.

Tip: Binnen 1 dag kunnen de experts jouw trap renoveren. Zoals je hieronder ziet zonder groot hak- en sloopwerk.

Materialen, kleuren en opties

Heb jij gekozen voor een traprenovatie via Slimster? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden wat betreft de kleuren, opties en materialen waarmee onze specialisten werken. Zo kun je kiezen uit meer dan zeven verschillende traprenovatie materialen waaronder hout, tapijt en laminaat. Daarnaast heb je noog een legio aan renovatie opties tot je beschikking. Denk hierbij aan: trapverlichting, antislip strips en trapwangen.

Goedkope traprenovatie in Wageningen?

Trap laten bekleden met tapijt

Een trapbekleding met tapijt is één van de meest gekozen renovatie opties. Wat maakt deze optie zo interessant zul je wellicht denken. Het antwoord is vrij simpel, het materiaal tapijt is namelijk verkrijgbaar in verschillende dessins en prijsklassen. De trap bekleden met tapijt of vloerbedekking is vaak goedkoper en bovendien mogelijk op alle trappen.

Beste deal voor traprenovatie Wageningen

Wil jij jouw trap laten renoveren compleet naar jouw wens? De traprenovatie specialisten uit het Slimster-netwerk zijn actief in Wageningen en helpen jou graag bij het opknappen van de trappen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk deze eenvoudig op prijs én kwaliteit. Kies de vakman met de beste aanbieding en bespaar tot wel 45% op de totale kosten van de trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Wageningen

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal