Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Tiel

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Tiel

Wil ook de wangen bekleden en de stootborden. Maar deze in het wit

Aardbeivlinder, Tiel

de woonstichting wil dat wij onze trap laten bekleden om overlast van contactgeluid te voorkomen. Ge

Limesstraat, Tiel

1 open en 1 gesloten trap. 2 keer een kwart draai in beide trappen. Verlichting gewenst bij gesloten

De Horde, Tiel

Traprenovatie offerte

Jouw trap renoveren in Tiel

Tientallen procenten minder betalen voor het renoveren of bekleden van uw trap? Het is mogelijk voor inwoners van Tiel. In de Betuwe beschikken wij over bedrijven die specialist zijn in traprenovatie. Zij kunnen jouw trappen compleet renoveren en voorzien van nieuwe trapbekleding. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met de beste traprenovatie specialisten uit Gelderland.

Jouw trap bekleden

Je kunt een traploper hebben liggen en binnen alleen zacht schoeisel dragen, maar meestal is het niet te voorkomen dat beschadigingen van de trap toch optreden. Vervelend is dat die schadeplekken erg opvallen wegens de verschillen in hoogte van de trap. Renovatiemogelijkheden als nieuwe vernis/verf, (nogmaals) laten bekleden en overzettreden plaatsen kunnen jouw trap er weer zo goed als nieuw uit laten zien. Opgeknapte trappen stralen vaak positief uit op de ruimtes eromheen.

Hoeveel gaat trap renoveren kosten?

Hoeveel je gaat betalen aan de specialist met de gunstigste offerte, is afhankelijk van een aantal zaken. Lengte en soort van de trap, de mate van beschadiging en het materiaal waar jouw trap van is of waarmee je het wilt laten bekleden. Laminaat, tapijt en sisal zijn goedkoper dan trapbekleding met hout (beuken, eiken, iroko, jatoba, eiken, etc.), blauwstaal en beton. Heb je niet veel te besteden, dan is het wijs om met de vakman te overleggen over een zo goedkoop mogelijke aanpak.

Bespaar tot 45% op traprenovatie in Tiel

Traprenovatie Tiel voor de beste deal

Woon jij in Tiel en is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Laat de trap renoveren door een ervaren vakman uit het Slimster-netwerk. Vraag direct 4 gratis offertes aan om traprenovatie specialisten te vergelijken op prijzen én kwaliteit. Kies vervolgens het bedrijf met de beste deal en bespaar tot wel 45 procent op de totale prijs voor nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Tiel

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal