Vergelijk specialisten in en rond Buren

4 resultaten
10
7 reviews
Traprenovatie Vloeren Werkzaam in Buren
Enter Actief sinds 2021
9,0
7 reviews
Traprenovatie Werkzaam in Buren
Augustinusga Actief sinds 2017
9,0
13 reviews
Traprenovatie Werkzaam in Buren
Meijel Actief sinds 2006
8,0
1 review
Traprenovatie Werkzaam in Buren
Utrecht Actief sinds 2018

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 20:54Almere
 • 20:49Lelystad
 • 20:46Weesp
 • 20:35Ureterp

Waar we voor staan

 • 277 ervaren trapspecialisten
 • Actief bij jou in de buurt 
 • Altijd in 1 dag geplaatst
 • Ook incl. leuning & balustrade 
 • Vergelijken = beste prijs-kwaliteit
 • Tot 5 vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 917 reviews

Is het tijd om jouw trap te vervangen of vernieuwen? Een oude en versleten trap ziet er niet alleen lelijk uit. Het brengt ook risico's met zich mee, zoals een grotere kans op uitglijden. Het Slimster-netwerk van traprenovatie specialisten is goed vertegenwoordigd in Buren. Tegen een goedkoop tarief laat je nu snel en eenvoudig de oude trap volgens persoonlijke wens renoveren. Er is veel mogelijk bij een traprenovatie. Zo kun je kiezen tussen een variëteit aan stijlen, trapbekleding materialen en is er een prijs voor een ieders budget. Wil jij een traprenovatie specialist in Buren inschakelen? Vergelijk gratis offertes via Slimster en vind de beste deal!

Trap renoveren met hout of vloerbedekking?

Wist jij dat een traprenovatie vaak binnen 1 dag al gedaan is? Bestaande trappen hoeven niet uitgebroken te worden door met de overzettreden methode te werken. Er worden dan nieuwe treden, die je volledig naar persoonlijke smaak uit kunt zoeken, over de oude treden geplaatst. Zo zijn er treden verkrijgbaar in eiken of laminaat. Of misschien past hoogpolig tapijt beter bij de stijl van jouw huis in Buren?

Strakke uitstraling met beton look

Tapijt en vloerbedekking hebben als voordeel dat dit materiaal geluid beter dempt. Naast deze standaard materialen kun je ook voor een minder voor de hand liggende keuze gaan. Wist je dat veel mensen ook voor een beton look of stalen look kiezen? Dit geeft jouw woning een strakke en moderne uitstraling. Wil jij de trap bekleden in Buren? Via Slimster vind je de beste traprenovatie specialist én de laagste prijs!

Wil jij tot wel 45% besparen op de traprenovatie?
Gratis offertes

Trapbekleding netjes afwerken

Nadat je de trap hebt laten renoveren of bekleden is het tijd voor de afwerking. De bij ons aangesloten traprenovatie bedrijven bieden diverse mooie opties. Zo kun je kiezen voor trapverlichting om de treden te verlichten in het donker. Voor extra veiligheid kun je kiezen voor anti-slip treden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden bij trapbekleding? Laat je adviseren door een ervaren vakman tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

De traprenovatie specialisten in ons netwerk kunnen jou adviseren over alle materialen, kleuren, opties en dessins!

Gratis traprenovatie offerte in Buren aanvragen

De traprenovatie specialisten in Buren staan met hun offerte voor jou klaar. Vraag deze nu gemakkelijk online aan via Slimster. Geheel gratis en vrijblijvend alle kosten nog eens rustig thuis doornemen. Profiteer jij binnenkort ook van een nieuwe trap tegen de beste prijs? Door gebruik te maken van ons handige systeem kun je tot wel 45% besparen op de prijzen voor trapbekleding en renovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Buren

TrapXpress
Prostairs
Daniels traprenovatie
bhg traprenovatie
AMG traprenovatie
GP Decor
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal