Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Buren

Vergelijk 216 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Buren

De trap is nu bekleed met vloerbedekking deze zal ik zelf verwijderen

D.J. van Wijkstraat, Geldermalsen

Open trap. Graag offerte voor pvc bekleden. Zijn er mogelijkheden voor anti slip op de bovenkant? E

Haraldstraat, Wijk bij Duurstede

Het gaat om een dichte trap met 2 maal een draaiing. Over de wangen twijfelen we nog. Bij de 14 tred

Weidedreef, Langbroek

Traprenovatie offerte

Is het tijd om jouw trap te vervangen of vernieuwen? Een oude en versleten trap ziet er niet alleen lelijk uit. Het brengt ook risico's met zich mee, zoals een grotere kans op uitglijden. Het Slimster-netwerk van traprenovatie specialisten is goed vertegenwoordigd in Buren. Tegen een goedkoop tarief laat je nu snel en eenvoudig de oude trap volgens persoonlijke wens renoveren. Er is veel mogelijk bij een traprenovatie. Zo kun je kiezen tussen een variëteit aan stijlen, trapbekleding materialen en is er een prijs voor een ieders budget. Wil jij een traprenovatie specialist in Buren inschakelen? Vergelijk gratis offertes via Slimster en vind de beste deal!

Trap renoveren met hout of vloerbedekking?

Wist jij dat een traprenovatie vaak binnen 1 dag al gedaan is? Bestaande trappen hoeven niet uitgebroken te worden door met de overzettreden methode te werken. Er worden dan nieuwe treden, die je volledig naar persoonlijke smaak uit kunt zoeken, over de oude treden geplaatst. Zo zijn er treden verkrijgbaar in eiken of laminaat. Of misschien past hoogpolig tapijt beter bij de stijl van jouw huis in Buren?

Strakke uitstraling met beton look

Tapijt en vloerbedekking hebben als voordeel dat dit materiaal geluid beter dempt. Naast deze standaard materialen kun je ook voor een minder voor de hand liggende keuze gaan. Wist je dat veel mensen ook voor een beton look of stalen look kiezen? Dit geeft jouw woning een strakke en moderne uitstraling. Wil jij de trap bekleden in Buren? Via Slimster vind je de beste traprenovatie specialist én de laagste prijs!

Wil jij tot wel 45% besparen op de traprenovatie?

Trapbekleding netjes afwerken

Nadat je de trap hebt laten renoveren of bekleden is het tijd voor de afwerking. De bij ons aangesloten traprenovatie bedrijven bieden diverse mooie opties. Zo kun je kiezen voor trapverlichting om de treden te verlichten in het donker. Voor extra veiligheid kun je kiezen voor anti-slip treden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden bij trapbekleding? Laat je adviseren door een ervaren vakman tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

De traprenovatie specialisten in ons netwerk kunnen jou adviseren over alle materialen, kleuren, opties en dessins!

Gratis traprenovatie offerte in Buren aanvragen

De traprenovatie specialisten in Buren staan met hun offerte voor jou klaar. Vraag deze nu gemakkelijk online aan via Slimster. Geheel gratis en vrijblijvend alle kosten nog eens rustig thuis doornemen. Profiteer jij binnenkort ook van een nieuwe trap tegen de beste prijs? Door gebruik te maken van ons handige systeem kun je tot wel 45% besparen op de prijzen voor trapbekleding en renovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Buren

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal