• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Den helder

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Den Helder

Graag een offerte voor plaatsing aan de achterzijde van de woning.

Huisduinerweg, Den Helder

Dakkapel van 4 meter breedt met 2 x kiep kantelraam erin.

Nachtegaalstraat, Den Helder

Wij hebben een huis van rond 1900, deze is aan vervanging toe. Wijs zoeken een onderhoudsvrije vervanging...

Spoorgracht, Den Helder

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Den Helder

Bent u woningbezitter in de buurt van Den Helder en opzoek naar een geschikte partij die u kan helpen bij het plaatsen van een dakkapel. Dakkapellen.com faciliteert door een uitgebreid netwerk aannemers in heel Nederland beschikbaar te stellen, waardoor u als woningbezitter altijd de best mogelijke aannemer zult vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden die Dakkapellen.com u kunt bieden? Vraag direct gratis offertes aan via ons offerteformulier of stel uw vragen aan een van onze medewerkers.

Vergunning vrij bouwen

Veel mensen denken dat zij voor het laten plaatsen van een dakkapel een bouwvergunning moeten hebben. In de praktijk blijkt dit niet altijd nodig te zijn. Per november 2014 zullen de regels namelijk worden versoepeld, waardoor een omgevingsvergunning voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter niet langer nodig is.

De onderstaande regels zijn nog wel van toepassing:

  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges in Den Helder

Een onderdeel die overal in Nederland verplicht gelden zijn de bouwleges. Iedere gemeente heeft zijn eigen leges vastgesteld die bij een verbouwing zoals bijvoorbeeld een dakkapel afgedragen moeten worden. In Den Helder zijn de volgende voorwaarden van kracht: er wordt een percentage van 2.02% over de totale bouwkosten gerekend met een minimumbedrag van € 118,15.

Vragen en opmerkingen

Zijn er nog onduidelijkheden over de dienstverlening die Dakkapellen.com aanbiedt of heeft u nog vragen over het aanvraag proces? Schroom niet om uw vragen aan een van onze medewerkers te stellen. Zij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn en waar nodig direct in contact brengen met een van de aangesloten specialisten in uw regio.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Den Helder

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal